DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MİLLETVEKİLİ AYDIN VE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZTÜRK BAŞKAN SAKARYA’YI ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ AYDIN VE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZTÜRK BAŞKAN SAKARYA’YI ZİYARET ETTİ

ABONE OL
17 Mart 2023 11:39
MİLLETVEKİLİ AYDIN VE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZTÜRK BAŞKAN SAKARYA’YI ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı, Ankara Milletvekili Koray Aydın ve İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Yetkin Öztürk’ün Polatlı ziyaretindeki durakların önemli noktalarından biri Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi oldu.
Başkan Sakarya, ziyaretlerinden ötürü Vekil Koray Aydın ile Yetkin Öztürk ve beraberindeki heyete teşekkür ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

İLÇEMİZİ TEMSİLEN MİLLETVEKİLİ GÖRMEK İSTİYORUZ
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Polatlı Ticaret Odası ve Polatlı Ticaret Odası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: “14 Mayıs’ta Ülkemizde seçim var. Dolayısıyla bizim şehrimizde de birbirinden güzel kıymetli aday adayları, aday olacak. Aday adayları bizim için çok önemli, çünkü buradan çıkacak Milletvekilleri ile çalışacağız, birlikte yol kat edeceğiz. Polatlı’mızda uzun yıllardan beri eksikliğini yaşadığımız milletvekili çıkaramama durumumuzun bu seçimlerde son bulacağına inanıyoruz. İlçemizin yetiştirdiği önemli siyasetçilerden olan Yetkin Öztürk’ün İyi Parti İl Başkanlığında yaptığı başarılı çalışmalarına Polatlılı hemşehrisi olarak bizler şahidiz ve kendisinin milletvekili sıralarında yer alması durumunda ilçemiz başta olmak üzere Ankara’mız için önemli çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz.” dedi.
Ziyarete aynı zamanda Polatlı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erol Ünal, Polatlı’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteri iş adamları da katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.