DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
  • Meydan Haber
  • Polatlı
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
17 Mart 2023 11:52
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı. Yıldızkaya mesajında, ‘‘ İyileştiren, yüz güldüren, sıhhatli bir hayat için deva üreten doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımızla birlikte 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Fedakar doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız, kutsal görevlerini yaparken gece gündüz demeden büyük bir özveriyle var güçleriyle çalışarak insan sağlığına hizmet etmektedirler. Zorlu bir eğitim süreciyle başlayan hekimlik; daima yenilenmeyi, gelişmeleri izlemeyi, teknolojiyi takip etmeyi, bilimsel araştırmaların merkezinde olmayı gerektiren kutsal bir meslek olarak bilime ve insanlığa hizmet noktasında çok önemli bir görevi yerine getirmektedir.
Vatandaşlarımızın kaliteli ve mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı bireyler olmalarından geçmektedir. Bedenen ve ruhen sağlıklı olan bireyler; eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkemizin kalkınmasına ve toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği en temel haktır. Bu özveriyle sağlığımız için fedakarca mücadele veren sağlık kahramanları her türlü takdir ve teşekkürü ziyadesiyle hak etmektedirler.
Bu duygu ve düşüncelerle; milletçe yüreklerimizi yakan deprem felaketinin ardından bölgede mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışarak; insanüstü bir gayretle bu onurlu mesleği yerine getiren doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm Tıp camiasının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. ‘‘ sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.