DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ GENÇLİK VE ÇOCUK KOROLARI İÇİN SEÇMELER BAŞLIYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ GENÇLİK VE ÇOCUK KOROLARI İÇİN SEÇMELER BAŞLIYOR

POLATLI BELEDİYESİ GENÇLİK VE ÇOCUK KOROLARI İÇİN SEÇMELER BAŞLIYOR

ABONE OL
26 Nisan 2023 15:45
POLATLI BELEDİYESİ GENÇLİK VE ÇOCUK KOROLARI İÇİN SEÇMELER BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Kültür Sanat Kursları kapsamında düzenlenen ve yıl  boyunca 13 Eylül Kültür Merkezi’nde verdikleri konserlerle büyük beğeni toplayan Polatlı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu; Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile farklı yaş gruplarında açılacak olan yeni müzik koroları ile büyümeye devam ediyor. Bu hafta itibariyle başvuru süreci başlayan Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu için seçmeler 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek.

GENÇLİK MERKEZİ’NDE SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulacak olan 10 – 17 Yaş Çocuk Korosu ve 18 – 25 Yaş Gençlik Korosu için başvurular Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi 3. Katta bulunan başvuru merkezinden gerçekleştirilecek. 31 Mayıs tarihine kadar sürecek olan başvuru sürecinin ardından seçmelerde başarılı olarak korolara katılmaya hak kazanan gençler yaz dönemi boyunca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı uzmanlar eşliğinde çalışmalarını ve hazırlıklarını sürdürecekler. Yaz hazırlık döneminin ardından Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu Konserleri 13 Eylül Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla buluşacak. Başvuruda bulunmak ve konuya ilişkin bilgi almak isteyen vatandaşlar 0533 955 48 78 numarası üzerinden Polatlı Belediyesi Gençlik Merkezi’ne ulaşabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.