DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
GÜNÜBİRLİK VE ÇOCUK MÜŞAHEDE SERVİSLERİ BÜYÜTÜLDÜ

GÜNÜBİRLİK VE ÇOCUK MÜŞAHEDE SERVİSLERİ BÜYÜTÜLDÜ

ABONE OL
30 Nisan 2023 13:24
GÜNÜBİRLİK VE ÇOCUK MÜŞAHEDE SERVİSLERİ BÜYÜTÜLDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Duatepe Devlet Hastanesinde 4 (dört) yatak ile hizmet veren Günübirlik ve Çocuk Müşahede Servisi genişletilerek, 20 (yirmi) yatağa çıkarıldı. Konu hakkında hastane yönetiminden yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi;

“Önceden hastanemizde 4 (dört) yatak ile hizmet vermekte olan Günübirlik ve Çocuk Müşahede Servisi kapsamı genişletilerek Hastanemiz C blokta ikinci katta 20 (yirmi) yatak ile hizmete vermeye başlamıştır. Hastanemizde sağlık hizmeti veren polikliniklerimizden gelen hastalarımız mesai saatleri içerisinde Günübirlik ve Çocuk Müşahede Servisinde sağlık personeli eşliğinde hizmet almaktadırlar. Bu birimde uzun süreli hastanede yatarak tedavi almasına gerek olmayan hastalarımızın tedavileri aynı gün içerisinde tamamlanarak tedavi sonrası evlerine gidebilmektedir. Sağlık hizmeti almak için hastanemizde polikliniklere başvuran hastalarımızdan muayene sonucunda hekimlerimizce gerekli görülenler Günübirlik ve Çocuk Müşahede Servisine yönlendirilmekte olup; burada solunum sıkıntısı yaşayan hastalara takviye oksijen verilmesi ve nebulizatör ile ilaç uygulaması, damar yolundan ilaç tedavilerinin uygulaması gibi işlemler yapılmaktadır. Ayrıca hastalarımızın tedavileri esnasında sağlık personeli tarafından gerekli olan ateş ,tansiyon, nabız gibi vital bulgularının takipleri de titizlikle yapılmaktadır.Tedavi ve takip süreci yaklaşık olarak üç dört saat arasında değişkenlik göstermektedir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.