DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ovacık ‘’ Ekonomik Buhranın Ağır Vergi Yükü Emekçinin Omuzunda ‘’ 
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Ovacık ‘’ Ekonomik Buhranın Ağır Vergi Yükü Emekçinin Omuzunda ‘’ 

Ovacık ‘’ Ekonomik Buhranın Ağır Vergi Yükü Emekçinin Omuzunda ‘’ 

ABONE OL
1 Mayıs 2023 12:29
Ovacık ‘’ Ekonomik Buhranın Ağır Vergi Yükü Emekçinin Omuzunda ‘’ 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yerine bir farkındalık mesajı yayımladı. Ovacık mesajında  ‘’ Mevcut iktidar, ağır vergi yükleriyle ekonomik krizin olanca yükünü emekçinin sırtına yüklemiştir. Ücretlinin vergi dilimleri ortadadır, bununla ilgili düzenleme ve iyileştirme taleplerimizle ilgili bir uygulama yürürlüğe konulmamıştır. İş kazalarındaki artış dehşet verici boyutlara ulaşmıştır. Ekonomik krizin buhrana dönüştüğü özellikle son üç yılın sonunda açlık sınırı ile asgari ücret arasındaki fark ortadadır. Yoksulluk sınırı ile asgari ücret arasındaki uçurum da giderek büyümektedir. Hal böyle iken 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, kutlamadan ziyade toplumsal bir farkındalık günü haline gelmiştir. ‘’ ifadelerinde bulundu.  

Ovacık ‘’ Emekçinin Alınteri En Yüce Değerdir ‘’

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’ Az kaldı yaşanacak günlerin en güzeline, az kaldı halkın iktidarını hep birlikte kurmamıza. İşçisiyle, emekçisiyle hep birlikte az kaldı hakkımız olanı almaya…” sözleri ile de güzel yarınlar için umut veren Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, ‘’Tüm emekçi kardeşlerimin içinde bulunduğu bu zor zamanlarda asla umutlarını yitirmemelerini, umutsuzluğun kışını bırakıp, umudun baharını hep birlikte örgütleyeceğimizi söylemek istiyorum. Halkın iktidarında emek ve alınteri en yüce değer olarak hakkını bulacak. Bu duygu ve düşüncelerle adaletsizliklerin ve haksızlığın son bulmasını, emeğin değerinin hep en yüce değer olmasını, aydınlık günlerde sokaklarda, meydanlarda hep birlikte çok büyük bir coşkuyla 1 Mayıs’ı kutlamayı temenni ediyor, emek şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm emekçi hemşehrilerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.