DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MANSUR YAVAŞ GÖKKUŞAĞI YABANCI DİL EĞİTİM MERKEZİ SERTİFİKA TÖRENİNDE GENÇLERLE BULUŞTU
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Eğitim
  • MANSUR YAVAŞ GÖKKUŞAĞI YABANCI DİL EĞİTİM MERKEZİ SERTİFİKA TÖRENİNDE GENÇLERLE BULUŞTU

MANSUR YAVAŞ GÖKKUŞAĞI YABANCI DİL EĞİTİM MERKEZİ SERTİFİKA TÖRENİNDE GENÇLERLE BULUŞTU

ABONE OL
20 Haziran 2023 13:44
MANSUR YAVAŞ GÖKKUŞAĞI YABANCI DİL EĞİTİM MERKEZİ SERTİFİKA TÖRENİNDE GENÇLERLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Seda Yekeler Eğitim Vakfı (SEYEV) iş birliği ile hayata geçirilen ‘Gökkuşağı Yabancı Dil Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifikalarını ABB Başkanı Mansur Yavaş verdi. Yavaş, Sizlerin başarılı olduğunu görünce yaptığımız işin de iyi olduğunu ispat etmiş olduk. Bu kursa devam eden yarım bırakmadan sonucuna erdiren ve bugün sertifika almaya hak kazanan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Seda Yekeler Eğitim Vakfı (SEYEV) iş birliği ile başlatılan Gökkuşağı Yabancı Dil Eğitim Merkezi’nin ücretsiz eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Törene katılarak gençlere sertifikalarını veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gençlerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

“BUNDAN SONRAKİ HAYATINIZDA DA KENDİNİZİ GELİŞTİRMENİZDE KATKISI OLACAK”

Sertifika töreninde konuşan Mansur Yavaş, “Bugün sertifikaları dağıtacağız. Israrla devam edenlerin büyük başarı kazandığını gördük. Beraber sohbet ettiğimiz gençlerin gözlerinde özgüven açıkça hissediliyordu. Herhangi bir ülkede yanlarında sözlük taşımadan kendi dertlerini çok rahat bir şekilde anlatabilecek durumdalar” dedi. “İnşallah bundan sonraki hayatınızda da kendinizi geliştirmenizde çok büyük katkısı olacak buna kalpten inanıyorum” diyerek açıklamalarını sürdüren Yavaş, şöyle devam etti:

“Bu bizim için de bir ilk denemeydi. Geliştirmemiz ve sayıyı artırmamız gerekecek. 400 bin yüksekokul öğrencisi var. İhtiyacı olan öğrenci sayısı da çok daha fazla… Daha farklı neler yapabiliriz, ele almamız gerekecek. Sizlerin başarılı olduğunu görünce yaptığımız işin de iyi olduğunu ispat etmiş olduk. Bu nedenle inşallah daha da geliştireceğiz. Bu kursa devam eden yarım bırakmadan sonucuna erdiren ve bugün sertifika almaya hak kazanan herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyorum.”

SEYEV Başkanı Seda Yekeler de “4 aylık bir macera sonucunda gururla görüyorum ki artık dil edinme ve dili konuşma konusunda özgüven kazanmışsınız. Umut her zaman var ve eğitim her şey. Başta başkanım olmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesinin eğitim vizyonuna çok teşekkür ediyorum. Birçok sorunla boğuşulurken dil her zaman son plana atılıyor. Biz burada bunun imkânsız olmadığını gösterdik. Ana amacımıza ulaştık. Hepiniz harika dil edindiniz, çok emek verildi. Daha nice öğrenciler gelsin, siz bütün Türkiye’ye örnek olun. Başarılar dilerim” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN TAM NOT

Öğrenciler ise eğitimden duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

-Deniz Umut Aypek: “Bize aile gibi yaklaşmaları ile beraber güzel bir ilerleme kaydettim. Özgüvenim yokken bile dışarıda bir turistle konuşabilecek seviyeye geldim. Sertifikamı Mansur Başkan tarafından aldım, bu da çok mutlu etti beni.”

-Elif Büşra Hasdemir: “Temelim vardı ama dilimi burada daha da ilerlettim. Kendimi İngilizce olarak daha iyi ifade etmeye başladım. Bana özgüven kattı. Benim için çok güzel bir süreçti, bu nedenle Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim.”

-Ebrar Bilici: “Kursa başlamadan önce kendimi İngilizce ifade etmekten çekiniyordum. Burada çok farklı insanlar tanıdım ve kendimi nasıl ifade edebileceğimi öğrendim. Artık düşünürken de İngilizce düşünmeye başladım.”

-Nur Eşmekaya: “Burada farklı ders gruplarıyla birleşip İngilizce konuşuyoruz. Kendi başımıza İngilizce konuşma şansı elde ettik.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.