DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKENTLİLERDEN PARKLARDA SPORA YOĞUN İLGİ

BAŞKENTLİLERDEN PARKLARDA SPORA YOĞUN İLGİ

ABONE OL
1 Ağustos 2023 14:29
BAŞKENTLİLERDEN PARKLARDA SPORA YOĞUN İLGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediyesinin ‘Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Başkent’ sloganıyla 2 yıl önce başlattığı ‘Parklarda Spor Etkinlikleri’ Başkentlilerden gelen yoğun talep ve memnuniyetin ardından bu sene de aktif olarak devam ediyor.

Başkentlilerin sağlıklı yaşam ve spora teşvik edilmesi amacıyla çeşitli projeleri hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 yıl önce parklarda başlattığı ücretsiz spor etkinliğine bu yıl da devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı; 26 Temmuz-30 Eylül 2023 tarihleri arasında beden eğitimi öğretmenleri ve uzman antrenörler eşliğinde belirlenen 15 noktada spor faaliyeti gerçekleştiriyor. Spor yapmak isteyen Ankaralılar; pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 08.30-10.30 saatleri arasında ücretsiz spor etkinliğine katılabiliyor.

“Sizin memnuniyetiniz bizim mutluluğumuzdur” diyerek spor yapmanın önemine vurgu yapan Uzman eğitmen Eda Öncü, “Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Başkent projesiyle tüm halkımızı parklara bekliyoruz. Bizlerle spor yapın bizlerle bu işin keyfini çıkarın diyoruz. Yaşam boyu spor devam ediyor. Uzman öğretmenler eşliğinde yapılan çalışmalara herkesi bekliyoruz” dedi.

SPORSEVERLERDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

     Açık havada spor yapmanın keyfini çıkaran Başkentliler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

Yaşa Yılmaz: “Biz sabahları Eda Hoca’mızla spor yapmanın keyfini yaşıyoruz. Açık havada oksijenle yapılan spor daha etkili oluyor ve grup enerjisi yaratmış oluyoruz. Büyükşehir Belediyemizin bu hizmetinden dolayı teşekkür ederiz.”  

Şahinde Gökler: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetinden büyük memnuniyet duyuyorum. Açık havada oksijen dolu bir ortamda yapılan etkinlikten dolayı çok memnunum.”

Yaşar Alper: “Eda Hoca’mın eşliğinde sabahları spor yapıyoruz. Bu benim üçüncü sezonum. Sezon bitene kadar havalar soğuyana kadar bu etkinliğe devam ediyoruz. Nasıl spor yapılacağını, rastgele hareket etmememiz gerektiğini öğreniyoruz. Buraya gelmek için pazartesi, çarşamba ve cumaları iple çekiyoruz. Bu etkinlik için Büyükşehir Belediyesine ve Eda Hoca’ma teşekkür ediyoruz.” 

-Yüksel Mete: “Çok keyifli çok güzel geçiyor. Biz burada bir aile gibi olduk hiç tanımadığımız insanlarla. Çok uzak mahallelerden otobüslerle gelen arkadaşlarımız var. hep böyle bir topluluğun içinde olmak isterdim. Burada nasip oldu. Bize sunulan bu imkânlar için Mansur Yavaş’a teşekkür ederiz.”

-Hülya Durmuş: “Emekli olduktan sonra yeni bir hayata başladım, spor da bunun bir parçası oldu. Çok yoğun tempoda çalıştım hep, şimdi burada rahatlıyoruz. Parkımız da çok güzel oldu. Hocalarımız da çok yeterli. Herkese çok teşekkür ederiz.”

-Refika Demirtaş: “Çok zevkli ve keyifli geçiyor. Koşarak geliyoruz. Geçen seneden beri katılıyorum. Gelen bir daha koşarak geliyor. Çok teşekkür ederiz.”

15 NOKTADA SPOR FAALİYETİ

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine düzenlenen Parklarda Spor Etkinlikleri; Ankara Büyükşehir Belediyesine ait parklarda 30 Eylül 2023 tarihine kadar sürecek.

‘Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent’ sloganıyla gerçekleştirilen ücretsiz spor etkinliğinin düzenlendiği parklar ise şöyle:

-Cemre Parkı

-Zeynepcik Parkı

-Vedat Dolakay Parkı

-Ümitler Kadın Lokali Çevresi

-Kurtuluş Parkı

-Seğmenler Parkı

-Şafaktepe Parkı

-Adnan Ötüken Parkı

-Altınpark

-Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi Çevresi

-Dikmen Vadisi Parkı

-Harikalar Diyarı Parkı 7. Kapı

-Harikalar Diyarı 3. Kapı

-GOP Parkı

-Şehit Uzman Çavuş Özgür Can İnce Parkı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.