DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP: “3600 EK GÖSTERGEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

CHP: “3600 EK GÖSTERGEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

ABONE OL
8 Ekim 2021 11:41
CHP: “3600 EK GÖSTERGEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İmralı Kaloç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Avcı ve Yönetimi, Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç’u ziyaret etti. Başkan Avcı, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe örgütü olarak yeni atanan Polatlı İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın İmralı Kaloç’u ziyaret ettik. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı munasebetiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Dünyada ve ülkemizde yaşanan (COVİD-19) pandemi ortamında açılan okullarımız hakkında bilgi aldık, şükürler olsun ki okullarımızda sıkıntı olmaması bizleri sevindirdi, bu zor şartlarda görev yapan öğretmenlerimize başarılar dilerim. Öğretmenlerimiz bizlere değer katan hayat rehberimizdir. Okul hayatı boyunca öğretmenlerimizden öğrendiğimiz birçok bilgiyi günlük hayatta kullanıyoruz bu yüzden öğretmenlerimiz bizlerin kıymetlisidir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında 3600 ek göstergeyi hayata geçirip yaşanabilir bir yaşam hakkı tanıyacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.