DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ŞÜPHELİ ÖLÜMDE SIR PERDESİ ARALANIYOR

ŞÜPHELİ ÖLÜMDE SIR PERDESİ ARALANIYOR

ABONE OL
2 Şubat 2022 14:31
ŞÜPHELİ ÖLÜMDE SIR PERDESİ ARALANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz Cuma gecesi Şehitlik mahallesi eski hastane binasının 5’inci katından düşerek ölen, 3 aylık evli Şevval Abanoz’un (21) sır ölümüne ilişkin Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığından soruşturmaya yönelik açıklama yapıldı.

Polatlı’da 21 Ekim 2021’de Samet Abanoz ile evlenen Şevval Abanoz, geçen hafta cuma günü oturduğu evin yakınındaki kullanılmayan eski devlet hastanesinin 3’üncü kat penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Şevval Abonuz’un cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından memleketi Kırıkkale’de gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şevval Abanoz’un ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, eşi Samet Abanoz’un ifadesi alındı. Samet Abanoz, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haberin videosu için; https://www.instagram.com/polatlihaberleri

Soruşturma sürerken Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmanın gidişatına ilişkin açıklama yaptı. Yapılan bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı:

“Şevval Abanoz’un 28 Ocak 2021 günü saat: 22:30 sıralarında kullanılmayan eski bir binanın beşinci kat penceresinden düşerek hayatını kaybettiği olayla ilgili,

Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal soruşturma işlemlerine başlanılarak olayın sıcaklığının devam ettiği saatlerde olay yerinde gerekli keşif ve ölü muayene işlemleri icra edilmiştir.

Kesin ölüm sebebinin tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilen cenazenin ölüm sebebinin tespitine ilişkin rapor süreci soruşturma kapsamında takip edilirken; olay saati ve öncesindeki olay yeri ve gidiş güzergahındaki kamera görüntüleri, ölenin telefon görüşme ve mesajlaşmaları, telefon sinyal bilgilerinin de ayrıntılı olarak incelendiği, ifade alma süreçlerinin devam ettiği soruşturmada,

Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturmanın tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürüldüğü bildirilmiştir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.