DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MANSUR YAVAŞ ÜNİVERSİTELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

MANSUR YAVAŞ ÜNİVERSİTELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
6 Temmuz 2023 17:34
MANSUR YAVAŞ ÜNİVERSİTELİLERLE BİR ARAYA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent Gençlik Meclisi’nin düzenlediği etkinlikte kentteki 21 üniversiteden 196 öğrenci kulübüne üye gençlerle bir araya geldi. Gençlerin taleplerini tek tek dinleyerek not alan Yavaş, “Bizim göremediklerimizi gençlerin gözünden görmenizi ve bize sunmanızı istiyoruz. Karar verici sizler olun, uygulayıcı biz olalım istiyoruz” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Başkent Gençlik Meclisi’nin birlikte düzenlediği kahvaltı programında gençlerle bir araya geldi.

Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nda Başkentli öğrencilere hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de düzenlenen programda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Genel Sekreter Yardımcısı Faruk Çınkı, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serkan Yorgancılar ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz eşlik etti.

Ankara’daki 21 üniversitenin 196 öğrenci kulübünde gençler; sorun ve taleplerinin yanı sıra yeni eğitim öğretim döneminde öğrenci kulüpleri ile belediye arasında yapılabilecek iş birliklerini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a iletti.

“BİZİM GÖREMEDİKLERİMİZİ GENÇLERİN GÖZÜNDEN GÖRMENİZİ İSTİYORUZ”

Program boyunca gençlerin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyerek not alan Mansur Yavaş, ortak akıl ilkesiyle hareket ettiklerini vurgulayarak “Gençler hayatlarını, öğrencilik dönemlerini Ankara’da yaşarken kendi sorunlarına sahip çıkıyorlar” dedi.

“Bir kamu yöneticisi halktan aldığı bütçeyi harcarken hem şeffaf olmalı hem de nereye ne kadar harcıyor bunun hesabını vermeli…” diyerek açıklamalarını sürdüren Yavaş, şöyle konuştu:

“Başkent Gençlik Meclisi sadece okuyan öğrencilerin değil okumayan gençlerin de problemlerini çözmeye çalışıyor. Bizim göremediklerimizi görüyor. Tespit edemediklerimizi tespit edip bize önerilerde bulunuyor. Bizim göremediklerimizi gençlerin gözünden görmenizi ve bunları bize sunmanızı istiyoruz. Karar verici sizler olun, uygulayıcı biz olalım istiyoruz. Doğru işler yapmamız lazım. Kaynakları insanlarına sağlığını ilgilendiren şeyler başta olmak üzere bu tür yerlerde harcamamız gerekiyor diye düşünüyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.