DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MHP POLATLI TEŞKİLATI’NDAN BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • MHP POLATLI TEŞKİLATI’NDAN BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

MHP POLATLI TEŞKİLATI’NDAN BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

ABONE OL
8 Ekim 2021 12:07
MHP POLATLI TEŞKİLATI’NDAN BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Bölge İstişare Toplantısı ‘Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023’ parolasıyla Congresium’da gerçekleştirildi.

MHP Polatlı İlçe Teşkilatı’nın yoğun katılım sağladığı Bölge İstişare Toplantısı’nda ‘Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler, Cumhur İttifakı’ gibi önemli gündem maddeleri ele alındı.

Başkent Ankara’da düzenlenen Bölge İstişare Toplantısına Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, MHP İlçe Başkanı Uğur Güngör, Kadın Kolları Başkanı Huriye Harman, Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Güran ve Polatlı’dan yüzlerce partili katıldı. Toplantının Divan Başkanlığı MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya tarafından gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından binlerce partilinin katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı ve 2023 Hedeflerine dair önemli mesajlar verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.