DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TOYDEMİR, TÜRK TAKTİK TIP TİMİNİ AĞIRLADI

TOYDEMİR, TÜRK TAKTİK TIP TİMİNİ AĞIRLADI

ABONE OL
8 Ekim 2021 12:27
TOYDEMİR, TÜRK TAKTİK TIP TİMİNİ AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD ) Türk Taktik Tıp Timi Komisyonu tarafından 2-3-4 Ekim 2021tarihinde Polatlı Toydemir Mahallesinde “Sivil Taktik İlk Yardım Eğitimi” düzenlendi.

Eğitimde Ankara Motosikletli Arama Kurtarma Derneği (ANMAKUD) ve Ankara Motosiklet ve Kampçılık Spor Kulübü Derneği (ANMOKASK) üyelerine Taktik ilk yardım, kanama kontrolü, havayolu-solunum yaralanmalarında ilk yardım, motosiklet yaralanmalarında ilk yardım ve temel yaşam desteği konularını içeren iki günlük teorik ve uygulamalı eğitim faaliyeti düzenlendi. Eğitim sonunda düzenlenen tatbikatta kursiyerlerin becerileri değerlendirildi ve eğitimden tam not aldılar.

ÖZGEY: “ÜÇ DERNEĞİ BİRDEN AĞIRLADIK”

Eğitimlere ev sahipliği yapan Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Toydemir Şube Başkanı Vecdi Özgey, “Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Toydemir Şubesi Kırım Hatıra Ormanında 2-3-4 Ekim 2021 tarihlerinde üç derneği birden ağırladı. Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD), Ankara Motosikletli Arama Kurtarma Derneği (ANMAKUD) ve Ankara Motosiklet ve Kampçılık Spor Kulübü Derneğine (ANMOKASK) 3 gün boyunca eğitim verdi. 70 kişinin katıldığı eğitimi izlemek üzere Yazar Veli Aykut Güzer geldi. Son kitabı “Yaşlansan Bile Bir Ağaç Dikeceksin Arkadaş” kitabında Toydemir’i yazan yazar kitabını derneğimize hediye etti.” dedi.

TÜRK TAKTİK TIP TİMİ KADROSU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

PARHAD genel başkanı Hasan Basri KIZILDAĞ

Prm. Bedir İslam GÜLER (Türk Taktik Tıp Timi Komisyonu Başkanı, eğitmeni)

Prm. Yavuz GÜLER ( TTTT eğitmeni)

Prm. Yaşar Yiğithan KILIÇ (TTTT eğitmeni)

Prm. Enes UÇAR (TTTT eğitmeni)

Prm. Hakan CENCİ (TTTT eğitmeni)

Prm. Burhan ALBAY (TTTT eğitmeni)

Prm. İbrahim YALVAÇ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.