DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
HAYDİ POLATLI; SULTANLAR DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

HAYDİ POLATLI; SULTANLAR DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

ABONE OL
29 Ekim 2021 13:45
HAYDİ POLATLI; SULTANLAR DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyespor, Hentbol 1. Lig Kadınlar B Grubunun dördüncü haftasında 30 Ekim Cumartesi günü sahasında Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü ile karşılaşacak. Polatlı Yeni Spor Salonunda oynanacak müsabaka saat 13.00’da başlayacak.

Hentbol 1. Lig Kadınlar B Grubunda Polatlı’yı temsil eden ve geçtiğimiz sezonu üçüncü sırada bitirerek Polatlı’nın göğsünü kabartan Polatlı Belediyespor yeni sezona da fırtına gibi başlamıştı. Hentbol 1. Lig Kadınlar B Grubunda çıktığı ilk iki maçı da kazanan Sultanlar deplasmanda Karaman Minik Atılım Spor Kulübünü 27-33 yenerek üçte üç yaptı. Temsilcimiz üç maçta aldığı 6 puanla averajla Mudanya Belediyesi Spor Kulübünün ardından ikinci sırada bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta Hentbol 1. Lig Kadınlar B Grubunun üçüncü maçında Bolu Belediyesi Spor Kulübü ile sahasında karşılaşan Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü sahadan 25-30’luk skorla mağlup ayrılmıştı. Çıktığı üç maçta da mağlup olan Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü, temsilcimiz Polatlı Belediyespor ile yarın Polatlı’da karşılaşacak. Polatlı Belediyespor Kulübü tüm Polatlı halkını Sultanlara destek olmaya davet etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.