DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
YILIN İLK AYINDA SÜRÜCÜLERE YARIM MİLYON CEZA

YILIN İLK AYINDA SÜRÜCÜLERE YARIM MİLYON CEZA

ABONE OL
2 Şubat 2022 12:05
YILIN İLK AYINDA SÜRÜCÜLERE YARIM MİLYON CEZA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince Ocak ayında ilçemizde 8 bin 97 araç kontrol edildi, bu araçlardan bin 112 tanesine toplam 535 bin 304 TL ceza yazıldı.

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Ocak ayı trafik istatistik raporu açıklandı. Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince, yılın ilk ayında yapılan kontrollerde 44 araç trafikten men edildi, 37 kişi hakkında ise sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldı. Ocak ayında 8 bin 97 araç kontrol edildi, bu araçlardan bin 112 tanesine toplam 535 bin 304 TL idari para cezası yazıldı. Ocak ayında alkollü araç kullanmaktan ise 9 sürücü hakkında işlem yapıldı. Alkollü araç kullanmaktan işlem yapılan sürücülerden 8 kişinin sürücü belgesi geçici olarak geri alındı, 1 aday sürücünün ise belgesi daimi iptal edildi.

OCAK AYINDA 63 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Polatlı Trafik Denetleme Büro Amirliğince hazırlanan istatistiklere göre Ocak ayında ilçemizde 63 trafik kazası meydana geldi. Bu kazaların 22’si yaralanmalı, 41’i ise maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti. Meydana gelen trafik kazalarında neyse ki can kaybı yaşanmazken 26 kişi yaralandı.

Yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşların da oldukça şikayetçi olduğu çevreyi huzursuz eden (drift yapan, abart egzoz kullanan, modifiyeli) araçlara da geçit verilmedi. Ocak Modifiyeli 19 araç hakkında işlem yapıldı, 8 bin 113 TL ceza yazılarak araçlar trafikten men edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.