DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASI ÜYELERİNE ELEKTRİK TÜKETİMİNDE İNDİRİM

TİCARET ODASI ÜYELERİNE ELEKTRİK TÜKETİMİNDE İNDİRİM

ABONE OL
7 Nisan 2021 14:10
TİCARET ODASI ÜYELERİNE ELEKTRİK TÜKETİMİNDE İNDİRİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası üyeleri için indirim protokol listesine Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ ENERJİ)’ini dahil etti. Firma yetkilileri ile imzalanan protokol kapsamında Polatlı Ticaret  Odası’na kayıtlı firmalar ticarethanelerinde elektrik enerjisinde yüzde 15 oranına varan kar elde edecek.

Polatlı Ticaret Odası üyelerine indirimli firma listesinin artırmak ve ekonomik olarak katkı sağlamak amacıyla protokol listesinin genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan bu yana birçok sektör ile önemli indirim oranlarında el sıkışan Polatlı Ticaret Odası üyelerinin gider kalemlerinde en fazla paya sahip olan elektrik enerjisi maliyetini düşürmek için önemli bir protokole imza attı. Protokolde imzalar Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş . Bölge Müdürü Uğur Aras ve Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım tarafından atıldı.  Polatlı Ticaret Odası  üyelerine özel Sepaş Enerji’den ticarethane tarifesine özel %15’e varan oranlarda indirimli elektrik fırsatı hakkında Detaylı bilgi için Sepaş Enerji Satış yöneticisi Sedef Sevimli ile sedef.sevimli@sepas.com.tr veya 0538 974 09 61 iletişime geçebilirsiniz.

EKONOMİK OLARAK KAR ELDE EDECEKLERİ PROTOKOLLER ÖNEMLİ BULUYORUZ

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım konu ile ilgili yaptığı açıklama da  : ” Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde tasarrufun önemini bildiğimizden, Ticaret Odası üyelerinin indirimli hizmet alabileceği sektörlerin halkasını gün geçtikçe artırmaya devam ediyoruz. Firmalarımızın giderlerinden önemli bir alanı kapsayan elektrik enerjisi tüketiminde ,üyelerimiz protokol imzaladığımız firma ile anlaşmaları halinde yüzde 15’e varan önemli bir indirim oranından faydalanacak. Özellikle ekonomik olarak firmalarımızın faydalanabileceği ve kar elde edecekleri protokolleri önemli buluyoruz. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.