DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SOĞAN VE PATATESLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILMAYA BAŞLANDI

SOĞAN VE PATATESLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILMAYA BAŞLANDI

ABONE OL
13 Nisan 2021 07:51
SOĞAN VE PATATESLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILMAYA BAŞLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, üreticinin elinde kalan tonlarca patates ve soğanı satın alarak, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor. Tonlarca ürün depolardan çıkarıldı, israf olmaktan kurtarıldı

Ankara Valiliği, TMO tarafından alınan soğan ve patateslerin dağıtımına başlandığını duyurdu.

Çiftçilerin ellerinde kalan binlerce ton soğan, Türkiye’nin soğan deposu olarak bilinen Polatlı’da da depolarda ve çadırlarda bekletiliyordu. TMO’nun satın alıma başlamasının ardından soğan ve patatesler ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere toplanmaya başladı. Toplanan Patates ve soğanlar ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor. Ankara’da 89 bin 404 haneye dağıtım yapılacağını duyuran Ankara Valiliği; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından çiftçimizden alınan patates ve soğanlar ilimizde belirlenen 89.404 ihtiyaç sahibi haneye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızca dağıtılmaya başlandı.” bilgisini verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.