DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: “ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR”

DEMİR: “ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR”

ABONE OL
5 Mayıs 2021 06:33
DEMİR: “ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, Ramazan ayına dair değerlendirme yaptı, Polatlı’da 1200 aileye ulaştıklarını söyledi.

AK PARTİ ilçe Başkanı Aysel Demir, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“On bir ayın sultanı Ramazan-ı şerifimizi en iyi şekilde değerlendirebildiysek ne mutlu bize, Türkiye genelinde tüm AK PARTİ teşkilatları olarak hiçbir günü ve anı boş geçirmedik. Tüm Türkiye genelinde bütün teşkilatlarımız hayırda ve yardımda birbirleri ile yarıştılar, ne mutlu bizlere ve bu davaya gönül verenlere.

AK PARTİ Polatlı ilçe teşkilatı olarak tüm üyelerimiz ve davamıza gönül veren, gönül erlerimizle, Polatlı’mız da girmediğimiz cadde ve sokak bırakmadan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı birebir ziyaret ederek gönüllerini aldık inşallah. Polatlı’mız da şu ana kadar 1200 aileye ulaştık ve halada çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Bunun yanında 150 yetim ve öksüzümüzü ziyaret ederek sahipsiz olmadıklarını hissettirdik. Liderimiz, Reisimiz sayın Cumhurbaşkanımızın tevazu ve alçakgönüllülük öğretileri doğrultusunda gücümüzün yettiğince çalışmaya ve gönüllere girmeye devam edeceğiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.