DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KARTALTEPE KONUTLARI G VE H BLOKLARINDA VATANDAŞLAR EVLERİNE KAVUŞTU

KARTALTEPE KONUTLARI G VE H BLOKLARINDA VATANDAŞLAR EVLERİNE KAVUŞTU

ABONE OL
17 Mayıs 2021 14:25
KARTALTEPE KONUTLARI G VE H BLOKLARINDA VATANDAŞLAR EVLERİNE KAVUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kartaltepe Konutları G ve H Bloklarında bulunan 104 dairenin anahtarları 13 Eylül Kültür Merkezi’nde törenle vatandaşlara teslim edildi. Hak sahibi vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına Polatlı Belediyesi ekipleri tarafından yapım aşaması tamamlanarak, oturmaya hazır hale getirilen dairelerin anahtarları; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyeleri tarafından vatandaşlara verildi. G ve H bloklarında hak sahibi olan tüm vatandaşlar Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen tören eşliğinde; bölgede yürütülen hızlı çalışmalarla çevre ve peyzaj düzenlemeleri bitirilerek bayram sonrasına yetiştirilen evlerine kavuştu.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “BUGÜNE KADAR ŞEHRİMİZE NE SÖZ VERDİYSEK, YERİNE GETİRDİK”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 13 Eylül Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuya ilişkin yaptığı konuşmada; “Bugün kıymetli hemşehrilerimizle birlikte Kartaltepe Konutları’nda sevindirici bir olay için bir araya geldik. Hukuki süreçten kaynaklı bir gecikme yaşadık. Projeye başlarken amacımız hiç kimsenin mağdur olmamasıydı. İyi niyetle başlamış olduğumuz bir projeydi. İhale şartnamesinde her türlü taahhüdü yerine getiren müteahhit firma, sorumluluklarını yerine getiremeyince süreç maalesef bu noktaya geldi. En az sizler kadar Polatlı Belediyesi de mağdur oldu. Bundan dolayı üzgünüz. Bu konu birçok spekülasyona maruz bırakıldı.

Konuşuldu ve konuşturuldu. Polatlı Belediyesi haksız yere acımasızca eleştirildi. Biz insanlarımız mağdur dedikçe; birileri bunu siyasi malzeme etti. Bu olayı siyasi malzeme haline getiren hiç kimseye hakkımızı helal etmiyoruz. Bugün şükürler olsun sözümüzü tuttuk, daireleri teslim ediyoruz. Haftaya ihalesini gerçekleştireceğimiz diğer blokları da inşallah önümüzdeki ilkbahara yetiştireceğiz. Bugüne kadar bu şehre ne söz verdiysek, yerine getirdik. Dairelerine kavuşan tüm hemşehrilerime anlayışlarından dolayı teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.