DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TERZİLER ODASINDA YENİ BAŞKAN: NECATİ ÖZDAĞ

TERZİLER ODASINDA YENİ BAŞKAN: NECATİ ÖZDAĞ

ABONE OL
19 Mayıs 2021 10:52
TERZİLER ODASINDA YENİ BAŞKAN: NECATİ ÖZDAĞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terziler Odası Başkanı Ali Aydın’ın vefatının ardından, Polatlı Terziler Odası Başkanlığı görevine Necati Özdağ getirildi. Özdağ, dün ilk basın toplantısını düzenledi.

Polatlı Terziler Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Necati Özdağ, odanın başkanlık görevine başladı. Oda yönetimi ile birlikte ilk basın toplantısını düzenleyen Başkan Özdağ, uzun yıllar oda başkanlığı görevini yapan Ali Aydın’ın kısa süre önce vefat etmesinin ardından, göreve gelen yeni başkan olarak yönetim kurulu ile odanın işleyişini devam ettirmek noktasında taşın altına elini koydu. Uzun yıllardır odanın başkanlık görevini yapan Ali Aydın ile birlikte görev yapan ve başkan vekilliği görevini yürüten Necati Özdağ, yönetim kurulu üyelerinin ve oda üyelerinin desteğini alarak Polatlı Terziler Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığına geldi.

ÖZDAĞ: ALİ AYDIN BAŞKANIMIZ BİZİM ÖNCÜMÜZ

Polatlı Terziler Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Necati Özdağ, geçtiğimiz ay vefat eden oda başkanı Ali Aydın’ın kendileri için bir öncü, bir ağabey olduğunu söyledi. Özdağ “Ali başkanımız bizim büyüğümüz olarak bizlere ve esnaflarımıza büyük hizmetleri dokunmuş, Polatlı’mıza sivil toplum hayatında çok ciddi katkılar sağlamış bir ağabeyimizdi. Onu her zaman saygı, minnet ve özlemle yad edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları ve Polatlı açısından onun kaybı büyük bir eksiklik ve yeri asla doldurulamayacak. Onun çizgisi, dürüst kişiliği ve bizlere sivil toplum kuruluşlarının yapısı hakkında öğrettiklerinin ışığında, ondan edindiğimiz tecrübelerle odamıza, üyelerimize ve Polatlı’mıza hizmet vereceğiz. Ağabeyimiz, odamızın her zaman onursal bakanı olacak Ali Aydın’a Allah’tan rahmet ve yakınlarına, Polatlı’mıza başsağlığı diliyoruz” dedi.

SALGIN DÖNEMİNDE BÜYÜK SIKINTI YAŞIYORUZ

Polatlı Terziler Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Necati Özdağ, düzenlediği ilk basın toplantısında salgın döneminde esnafların büyük sıkıntı yaşadığını da sözlerine ekledi. Özdağ “Esnaflarımız büyük sıkıntıda. Dükkan kiramız, ev kiramız, sigortamız, girdi maliyetlerimiz derken çok ciddi sıkıntılarla boğuşuyoruz. devletimiz bu anlamda esnaflara elinden gelen desteği vermeye çalışıyor ancak durum giderek daha da sıkıntılı bir nale geliyor’ dedi. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan hibe desteklerini olumlu ve sevindirici bulduklarını belirten Özdağ, “Hibe destekleri günlük faturalarımızı ödememizde destek olacak. Ancak ödenemeyen kredi, vergi ve sosyal güvenlik borçları esnafımızı düşündürmektedir” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.