DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BİLİMEVLERİ ARASINDA KARŞILIKLI BİLGİ VE FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BİLİMEVLERİ ARASINDA KARŞILIKLI BİLGİ VE FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

BİLİMEVLERİ ARASINDA KARŞILIKLI BİLGİ VE FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

ABONE OL
4 Haziran 2021 07:13
BİLİMEVLERİ ARASINDA KARŞILIKLI BİLGİ VE FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Alpaslan Türkeş Bilim Merkezi ve Uluğ Bey Gökevi Ekibi; Ankara Feza Gürsey Bilim Merkezi’ni ve Eskişehir Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi’ni ziyaret etti.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından kurulduğu günden bu yana onbinlerce ziyaretçiyi bilimin mucizevi dünyası ile buluşturan Alpaslan Türkeş Bilim Merkezi; İç Anadolu bölgesinde bulunan diğer merkezlere gerçekleştirdiği ziyaretlerle karşılıklı incelemelerine ve AR-GE çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Feza Gürsey Bilim Merkezi’ne ve Eskişehir Bilim Deney Merkezi’ne ziyaretlerde bulunan Polatlı Belediyesi Bilim Merkezi Ekibi; çalışma ortamları, sergi üniteleri, atölyeleri ve deney setlerini inceledi. Alpaslan Türkeş Bilim Merkezi yetkilileri ve eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen anlamlı ziyaretlerde karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Farklı şehirlerde yapılan atölye çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alınan gezilerde Polatlı Belediyesi’ne bağlı eğitmenler; bilime dair yapılan farklı çalışmaları yerinde inceleme imkanı buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.