DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Kaymakam Bulacak, Sarıoba’da

Kaymakam Bulacak, Sarıoba’da

ABONE OL
11 Haziran 2021 07:03
Kaymakam Bulacak, Sarıoba’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçemiz Kaymakamı Murat Bulacak İlçemiz Sarıoba Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Murat Bulacak’ı Mahalle Muhtarı Hakan Güngör ve vatandaşlar karşıladı. Mahalle Kahvesinde bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Murat Bulacak, 2021 yılı harman sezonunun, ülkemize ve tüm insanlığa başta sağlık ve huzur getirmesi dileklerinde bulunarak koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların maske, temizlik ve fiziki mesafe kurallarına riayet etmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Mahalle muhtarlarından mevcut genel durumu ve sorunları hakkında bilgiler aldı. Bir araya geldiği vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Kaymakam Murat Bulacak, mahallelere en iyi ve kaliteli hizmeti getirebilmek için çalıştıklarını belirterek gerçekleştirdikleri bu mahalle ziyaretleri ile yaşanan sorunların yerinde tespit edilmesi ve sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılmasının amaçlandığını ifade etti.

Kaymakam Murat Bulacak’ın Sarıoba Mahallesi ziyaretlerine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Erkan Çinar ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.