DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
FATİH ŞAHİN’DEN POLATLI ZİYARETİ

FATİH ŞAHİN’DEN POLATLI ZİYARETİ

ABONE OL
18 Haziran 2021 14:20
FATİH ŞAHİN’DEN POLATLI ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin bugün öğle saatlerinde Polatlı’ya geldi. Şahin, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir ve İl Yöneticileri ile birlikte Polatlı’da bir dizi ziyarette bulundu.

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin bugün Polatlı esnaflarını, ardından Polatlı Ticaret Borsası ve Polatlı Ziraat Odasını ziyaret etti. Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Yöneticileri eşlik etti. Cuma namazı sonrasında esnafı ziyaret eden Şahin, daha sonra Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu ile görüştü, Borsa binasını gezdi. Borsa ziyaretinin ardından Polatlı Ziraat Odasını ziyaret eden Şahin, Başkan Zekai Köseoğlu ile görüştü. Gerçekleştirilen toplantıda Köseoğlu, Polatlı çiftçisinin sorunlarını AK Parti heyetine sıraladı.

ŞAHİN: “POLATLILI ÇİFTÇİLERİMİZİN YAPTIĞI ÜRETİMLE GURUR DUYUYORUZ”

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Başkan Köseoğlu’nun sunumunun ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Polatlı’mız sadece Ankara’mızda değil tüm Türkiye’de çok önemli tarım merkezlerinden bir tanesi. Patatesi, soğanı, buğdayı, pancarı olsun daha birçok ürünüyle Türkiye’nin bir tarafında söz sahipliği olan merkezlerimizden bir tanesi. Biz de Polatlılı çiftçilerimizin yaptığı üretimle gurur duyuyoruz. Her fırsatta sizlerle birlikte oluyoruz. Tabi bu salgın döneminde alınan tedbirler nedeni ile sizlerle birlikteliğimiz biraz zayıflamıştı. Şimdi salgın tedbirlerinin hafiflemesiyle birlikte çok güçlü bir şekilde tekrar sizlerle birlikteyiz.

Başkanımız bir sunum yaptı. O sunumu biz dikkatlice not aldık, eksikliklerimizi tamamlamak mevcut durumumuzu daha da güçlendirmek daha da ileriye taşımak için bizler bölge millet vekilleri olarak teşkilatımız ve hükumetimiz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tabi salgın bütün dünyada çok önemli bir tahribata sebebiyet verdi. Diğer ülkelere baktığımızda bu tahribatın çok daha büyük olduğunu yıkıcı olduğunu görüyoruz. Biz Türkiye olarak gerek sağlık alt yapımızda gerek tarım alt yapımızda gerekse diğer alanlardaki alt yapısal gücümüzle ve yönetim becerimizle ülkemizin bu salgından minimum düzeyde etkilenmesi için bütün tedbirleri aldık. Şimdi aşılamanın sürat kazanmasıyla her gün bir buçuk milyondan fazla insanımızın aşılanmasıyla bugün inşallah aşılama sayısı 40 milyonu geçecek çok kısa bir zaman içerisinde toplumsal bağışıklığımızı kazanmayı ve yeniden eski normal günlerimize döneceğimizi canı gönülden inanıyoruz. 

Tabi bu salgından çiftçilerimizde etkilendi. Yaralarının hızlı bir şekilde sarılması için hükumetimiz gerekli tedbirleri aldı. Bundan sonrada alınması gereken tedbirleri almaya devam edecek. Ülke olarak salgın yaralarının sarılması için 661 milyar liralık bir bütçe ayırdık. Bunun bir kısmı hibe malumumuz olduğu üzere yaklaşık bir buçuk milyon esnafımıza 33 ila 5 milyon lira arasında destek olacağız. Bunların müracaatlarını geçen hafta aldık ve kısa zaman içerisinde bunların ödemeleri gerçekleştirilecek. Kira desteği sağladık 5 milyon hanemize doğrudan nakit desteği sağladık arpa buğday fiyatında geçen yıla nazaran yaklaşık %36-37 mesafesinde fiyatları iyileştirdik. İnşallah imkanlarımız ölçüsünde devletimizin imkanları ölçüsünde bunları sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah bu salgını geride bırakıp güzel mutlu bir ülkenin evlatları olarak bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz.

Bugün Polatlı da ilçe başkanımız Aysel Demir başkanımızın başkanlığında çok güzel programlar icra ettik. Sizlerden önce ticaret borsasını ziyaret ettik onun öncesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik onun öncesinde ilçe başkanımızla muhtarlarımızla bir araya geldik. Polatlı’nın derdi bizim derdimiz Ankara’nın derdi bizim derdimiz vatandaşlarımızın derdi bizim derdimiz. Bu dertlere derman olacak yine Ak partidir yine cumhur ittifakıdır yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnşallah sizlerin desteği ile dualarıyla görüşleriyle önerileriyle eleştirileriyle ülkemizi daha güzel günlere hep birlikte taşıyacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.