DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ENZA HOME POLATLI ŞUBESİ AÇILDI

ENZA HOME POLATLI ŞUBESİ AÇILDI

ABONE OL
21 Haziran 2021 13:23
ENZA HOME POLATLI ŞUBESİ AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev tekstili ve mobilyanın önemli kuruluşlarından Yataş’ın tasarladığı yenilikçi ürünlerini modern mağaza konsepti ile sergileyeceği yeni Enza Home Mağazası Polatlı’da görkemli bir törenle açıldı.

Yataş Grup Enza Home görkemli açılış töreni ile Polatlılıların hizmetine açıldı.Yataş’ın tasarladığı yenilikçi ürünlerini modern mağaza konsepti ile sergileyeceği üç katlı Enza Home Mağazası Polatlı’da hizmet vermeye başladı. Açılış törenine; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, Oda ve Dernek Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, siyasiler, işadamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesinin dualarla kesilmesinin ardından davetlilere mağaza gezdirildi, ürünler hakkında bilgi verildi.

Enza Home Polatlı Şubesi sahibi İşadamı Ercan Ejder, açılış töreni sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Polatlı’da inşaat ve gıda sektöründe hizmet etmekteyiz. Bunun yanında Yataş Grup markalarından Enza Home’un bayiliğini aldık. Mobilya sektöründe ilk yerimiz. Polatlı’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Düzenlenen açılış töreni gelen konuklara yapılan ikramların ardından sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.