DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI CHP’DEN JANDARMAYA 182’NCİ YIL ZİYARETİ

POLATLI CHP’DEN JANDARMAYA 182’NCİ YIL ZİYARETİ

ABONE OL
21 Haziran 2021 07:18
POLATLI CHP’DEN JANDARMAYA 182’NCİ YIL ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık ile birlikte, Polatlı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Çinar’ı makamında ziyaret ederek, Jandarma Teşkilatının 182.’nci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Avcı, ‘’ Özveri Timsali Jandarma Teşkilatımızın 182.’nci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun ‘’

Jandarma Teşkilatının 182.’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Polatlı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Çinar’ı makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ziyarette yaptığı açıklamada, ‘’Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız.Köklü ve başarılı bir geçmişe sahip olan Jandarma Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır.’’ ifadelerinde bulundu.

Avcı, ‘’ Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilçemizde de asayiş ve güvenliğinin yanı sıra; sosyal destek çalışmalarıyla da başarılı hizmetler yürüten Jandarma Teşkilatımız, küresel salgın Covid-19 ile mücadelede de gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri göstermiş ve aynı özverili çalışmalarına devam etmektedir. Bu anlamlı günlerinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kanun ordusu olarak nitelendirdiği, Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatanımız ve bayrağımız uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

Ovacık,’’ Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakârlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir.’’

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı  Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, Jandarma Teşkilatının 182.’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Polatlı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Çinar’ı makamında ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, ‘’ Ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini, mesai mefhumu gözetmeksizin koruyan ve görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatımız; vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Ovacık, ‘’ Ülkemizin her yanında olduğu gibi ilçemizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakârlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmaları için tebrik ediyor, kuruluş yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, ilçemizde görev yapan jandarma personeli olmak üzere tüm Jandarma Teşkilatı mensuplarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.’’dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.