DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİ, SEL MAĞDURLARININ YANINDA

İYİ PARTİ, SEL MAĞDURLARININ YANINDA

ABONE OL
28 Haziran 2021 09:49
İYİ PARTİ, SEL MAĞDURLARININ YANINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, dün beraberindeki heyet ile birlikte geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış ve dolu nedeniyle oluşan sel felaketinden etkilenen Beyceğiz, Karaahmet ve Güreş mahallelerini ziyaret etti.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, beraberinde İYİ Parti İlçe Başkanı Muharrem Durukan ve Yönetimi, ABB İYİ Parti Meclis Üyesi Adnan Sezgin ile birlikte geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış ve dolu nedeniyle oluşan sel felaketinden etkilenen Beyceğiz, Karaahmet ve Güreş mahallelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, İYİ Parti olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Sele maruz kalan yerleşim yerlerinde vatandaşları dinleyen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Öztürk, sel ve dolu felaketi sonrası vatandaşların mağdur olmaması adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öztürk; “Allah daha beterinden korusun. Sel ve dolu felaketinin yaşandığı andan itibaren Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz vatandaşlar için görev başındaydı. Tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Her zaman yanlarındayız. İnşallah böyle doğal afetler bir daha yaşanmaz.”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.