DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ovacık, ‘’ Bayram Öncesi 185.465 Ailemizin Başkent Kart’larına 500 TL Yüklendi‘’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Ovacık, ‘’ Bayram Öncesi 185.465 Ailemizin Başkent Kart’larına 500 TL Yüklendi‘’

Ovacık, ‘’ Bayram Öncesi 185.465 Ailemizin Başkent Kart’larına 500 TL Yüklendi‘’

ABONE OL
13 Temmuz 2021 10:11
Ovacık, ‘’ Bayram Öncesi 185.465 Ailemizin Başkent Kart’larına 500 TL Yüklendi‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, Kurban Bayramı öncesinde 185 bin 465 ailenin sosyal yardım hesaplarına 500’er lira yatırıldığını, 25 bin hanenin de yardım işlemleri sürdüğünü ve bunlar da bittiğinde belediye toplamda 100 milyon lira yardım yapılmış olacağını belirtti.

Ovacık, ‘’ Yardımlar Kesilecek Diyenler, Sosyal Yardım Alan Hane Sayısı 210 bini aştı ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, ‘’ Seçim öncesi sosyal yardımlar bitecek şeklinde manipülasyon yapanlara sesleniyorum. Sosyal Yardım alan aile sayısı 210 bini geçti. Biz göreve geldiğimizde 153 bin olan Sosyal Yardım alan hane sayısı bugün 210 bini aştı. Sosyal Yardımlar, ayırım yapılmadan artarak yurttaşlarımızın yüreklerine dokunmaya devam ediyor. İktidarın sorgulaması gereken Sosyal Yardım alan hane sayısının artışıdır ki bunun nedeni uyguladıkları yanlış ekonomik politikalar ve yarattıkları adaletsiz gelir dağılımıdır. ‘’ dedi.

Ovacık, ‘’ Kimseyi Ayırt Etmeden Destek Oluyoruz ‘’

Sosyal yardım alan ailelerin kısa mesajla da (SMS) bilgilendirildiğini belirten Ovacık, ‘’ Kurban bayramı öncesi verilen bu destek ile Sosyal Yardm alan ailelerimiz, 11 Temmuz itibariyle Başkent Kart ile alışverişlerini yapmaya başladılar.  Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak kimseyi ayırt etmeden, Büyükşehir Belediyemiz imkanları ölçüsünde yurttaşlarımızın yanınızda olmaya devam edeceğiz. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Ovacık, Eski Yönetimin 2019 Yılının İlk Üç Ayına Sıkıştırdığı Yardımları Hatırlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, ‘’ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş,Belediye Meclis toplantısında  eski yönetimin ihalesi Aralık 2018’de yapılan ve 2019 yılı içinde dağıtımı planlanan yardımlarla ilişkin durumu  gündeme getirmişti. Yardım kolilerinin toplamının yüzde 51’inin dağıtımı ise 2019’un ilk üç ayına sıkıştırıldığını ifade etmişti. Cevaplanmadı. Yurttaşların ihtiyaçlarını değil, partizanca sadakati ve taraftarlığı merkezine koyan bu sosyal yardım anlayışının, şeffaflıktan ve sürdürülebilirlikten uzak olduğu ortadaydı. ‘’ Millet İttifakının adayı kazanırsa sosyal yardımlarınız kesilir ’’ siyasi manipülasyonunu yapan bu zihniyet, Pandemi sürecinden bu yana Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ayırt etmeksizin toplumun tüm kesimlerine, ayırt etmeden sosyal yardımları ulaştırdığını ve bı noktada ‘’ 6 Milyon Tek Yürek Kampanyaları ‘’ ve  Başkent Kart gibi bir devrimleri hayata geçirdiğini görmenin mahçubiyetini yaşıyorlar mıdır acaba? ‘’ diye sordu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.