DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BULACAK: “AZİZ MİLLETİMİZİN VE TÜM İSLAM ÂLEMİNİN KURBAN BAYRAMI’NI TEBRİK EDİYORUM”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BULACAK: “AZİZ MİLLETİMİZİN VE TÜM İSLAM ÂLEMİNİN KURBAN BAYRAMI’NI TEBRİK EDİYORUM”

BULACAK: “AZİZ MİLLETİMİZİN VE TÜM İSLAM ÂLEMİNİN KURBAN BAYRAMI’NI TEBRİK EDİYORUM”

ABONE OL
19 Temmuz 2021 10:27
BULACAK: “AZİZ MİLLETİMİZİN VE TÜM İSLAM ÂLEMİNİN KURBAN BAYRAMI’NI TEBRİK EDİYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Bulacak, mesajında şunları söyledi:

Birlik ve beraberliğimize güç katan, milli ve manevi hislerimizi pekiştiren, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularıyla kardeşlik hukukunu, akrabalık, komşuluk bağlarını kuvvetlendiren, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme gibi hayatımıza çok kıymetli manalar katacak olan bir Kurban Bayramını daha hep birlikte karşılamanın huzurunu ve sevincini yaşamaktayız.

Fedakârlığın, teslimiyetin nişanesi olan Kurban Bayramı, sevgi ve hürmeti çoğaltmak, küslükleri, kırgınlıkları bertaraf etmek için bir fırsattır. Kardeşlik bağlarımız güçlendikçe ülkemiz, devleti ve milletiyle tek yürek tek bilek olmaya devam edecek, vatanımıza yönelik bozguncu, yıkıcı emelleri olanların planları dün olduğu gibi bugün de yarın da başlarına yıkılacaktır.

Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmemiz için İlçemiz de gerekli tüm önlemler alınmıştır. Bayram günlerinde trafiğin her zamankinden daha yoğun olacağı gerçeğinden hareketle sevincimizin üzüntüye dönüşmemesi için trafikte azami dikkatle seyredilmesi, emniyet kemerinin mutlaka takılması, hız yapılmaması, şeritlerin ihlal edilmemesi, direksiyonda cep telefonu ile konuşulmaması gibi bütün trafik kurallarına uyulması gerekmektedir.

İlçemizde vatandaşlarımızın, Kurban Bayramı’nı koronavirüs ile mücadelede kontrollü sosyal hayat sürecine uygun şekilde geçirmelerini sağlamaya yönelik gerekli tedbirler de alınmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulunun önerileri, İçişleri Bakanlığımızın Genelgeleri doğrultusunda maske, mesafe, temizlik kurallarına ve alınan diğer bütün tedbirlere en üst düzeyde riayet edilmesi büyük önem arz etmektedir. Akraba, komşu ve yakınlarla bu tedbirlere uygun şekilde bayramlaşılması, Covid-19 bulaşma riskini artıran toplu taziye, bayram ve hasta ziyaretlerinin yapılmaması, toplu etkinlikler düzenlenmemesi; bu bağlamda kalabalıklar oluşturulmaması, maske ve mesafe kurallarına mutlaka riayet edilmesi gerekmektedir.

Bu tedbirler ışığında Bayram günlerinde Şehit ve Gazi ailelerimizi, yaşlı büyüklerimizi, engelli, yardıma muhtaç, kimsesiz vatandaşlarımızı unutmayarak hayır dualarını almaya çalışacak, toplu bayramlaşmalar yapamasak da gönül selamıyla kısa ziyaretler ve ağırlıklı olarak iletişim vasıtalarını kullanarak bayram sevincini yaşama ve yaşatma gayreti içinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Polatlı’lı hemşehrilerim olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Kurban Bayramının, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, Yüce Rabbime dua ve niyaz ediyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.