DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
GENÇ YAZAR, KİTABINI MÜDÜR UYMAZ’A TAKDİM ETTİ

GENÇ YAZAR, KİTABINI MÜDÜR UYMAZ’A TAKDİM ETTİ

ABONE OL
6 Ağustos 2021 13:27
GENÇ YAZAR, KİTABINI MÜDÜR UYMAZ’A TAKDİM ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Gevher Nesibe Sağlık Meslek Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi iken ilk kitabını yazan Zeynep Sude Gödel, Roman türünde UÇURTMA isimli kitabını geçtiğimiz gün İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uymaz’a takdim etti.

Okullar arası kompozisyon yarışmalarında dereceleri bulunan Polatlı’nın tanınmış esnaflarından Bayram Gödel’in kızı Zeynep Sude Gödel, Gevher Nesibe Sağlık Meslek Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi iken ilk kitabını yazarak ailesi, arkadaşları ve öğretmenlerine gurur yaşatmıştı. Okulundan mezun olan Genç Yazar, ilk kitabınını geçtiğimiz gün İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uymaz’a takdim etti. Müdür Uymaz, Zeynep Sude Gödel ile ailesi ve öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YAZMA AŞAMASINDA OLDUĞU ÜÇ KİTABI DAHA VAR

İlkokul yıllarından bu yana okuma ve yazmaya yoğun ilgisi bulunan Genç Yazar’ın, Umut Kıyısı Serisi adını verdiği roman serisinin ilk bölümü olan Uçurtma isimli kitabı kısa sürede raflarda yerini aldı. Kitap, internetteki tüm kitapçılarda da satışa sunuldu. Zeynep Sude Gödel, ilk roman denemesini üç yılda yazdı. Zeynep Sude Gödel, pandemi şartları elverişli olduğunda ilk imza gününü de yapacak. Umut Kıyısı Serisinin ikinci kitabının da bir yıl içerisinde tamamlanarak raflarda yerini alması planlanıyor. Gödel’in bunun yanında yazma aşamasında olduğu üç kitabı daha var.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.