DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİNDEN YKS TERCİH DESTEĞİ

POLATLI BELEDİYESİNDEN YKS TERCİH DESTEĞİ

ABONE OL
6 Ağustos 2021 13:31
POLATLI BELEDİYESİNDEN YKS TERCİH DESTEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla kurulan ve her yıl 1000’den fazla öğrenciye ücretsiz eğitim imkanı sunan Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi tarafından öğrencilere Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri hususunda ücretsiz rehberlik hizmeti verilecek. 

Dönem boyunca gerçekleştirdiği dersler, etütler ve deneme sınavları ile öğrencileri YKS’ye hazırlayan Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi tercih döneminde de öğrencilerin yanında olacak.

5 – 13 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih dönemi boyunca hafta içi her gün 10.00 – 16.00 saatleri arasında Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi’ne gelen öğrenciler; alanında uzman öğretmenlerden Üniversite tercihleri konusunda destek alabilecekler. YKS tercihleri konusunda rehberlik hizmeti almak isteyen tüm öğrenciler Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi’ne şahsen gelerek veya 0312 622 21 17 numarası üzerinden arayarak konuya ilişkin bilgi alabilirler. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.