DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“İLÇE MENFAATİNE OLAN PROJELER İÇİN GAYRETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

“İLÇE MENFAATİNE OLAN PROJELER İÇİN GAYRETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

ABONE OL
11 Ağustos 2021 10:56
“İLÇE MENFAATİNE OLAN PROJELER İÇİN GAYRETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ile birlikte Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi  Bölgesini ve Polatlı Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

İyi Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın ve beraberindeki heyet ilçenin ekonomik nabzını tutmak için Polatlı ekonomisinin kalbi olan Polatlı OSB ve Polatlı Ticaret Odası OSB de faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Polatlı Ticaret Odası üyelerinden farklı alanlarda ticari faaliyetlerini sürdüren Özel Gıda, Esener Tarım Makinaları, ve Panelsan Çatı ve Cephe firmasını ziyaret eden İyi Partili Aydın ve Öztürk iş adamları ile ekonomik tablo hakkında görüş alışverişinde bulundu. Polatlı Ticaret Odası ve Polatlı Ticaret Odası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ve Polatlı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ünal  ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette ilçenin tarımsal faaliyetlerinden, ticari verilerine kadar birçok konu ele alındı.

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, İyi Parti Milletvekili  Koray Aydın ve İyi Parti İl Başkanı Yetkin Öztürk’ün  yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “İlçemizin ekonomik ve ticari hayatına katkı sağlayacak alanlarda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda ilçemiz ekonomisinde önemli bir paya sahip olağan soğanın coğrafi işaretini Ticaret Odası olarak İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odamızın desteği ile  bizler aldık. Özellikle ürünün marka değer kazanması ve pazarlarda önemli bir yere sahip olması için önem teşkil eden coğrafi işaretli ürün listesine ilçemizin ilk coğrafi işaretli ürünü olan soğanın tescil edilmesi bizlere nasip oldu. Bundan sonraki süreçte de ilçemizin menfaatine olacak projelerde var olmaya devam edeceğiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.