DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TERZİLER ODASINDAN SEL MAĞDURLARI İÇİN YARDIM KAMPANYASI

POLATLI TERZİLER ODASINDAN SEL MAĞDURLARI İÇİN YARDIM KAMPANYASI

ABONE OL
18 Ağustos 2021 13:48
POLATLI TERZİLER ODASINDAN SEL MAĞDURLARI İÇİN YARDIM KAMPANYASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Terziler Odası batı Karadeniz’de gerçekleşen sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara destek amacıyla bir yardım kampanyası başlattı. Oda Başkanı Necati Özdağ, “sel felaketinde mağdur olan vatandaşların giyim ayakkabı ihtiyacını karşılamak amacıyla esnafımızdan bu konuda destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

ÖZDAĞ: ESNAFLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Tüm üyelerine yardım kampanyasına destek olmaları çağrısında bulunan Necati Özdağ, “kıymetli esnaf ve sanatkarlarımız odamız tarafından batı Karadeniz de yaşanan sel Afeti için iç ve dış giyim, çorap, ayakkabı, çizme gibi giyim yardımı yapılacaktır. Giyim yardımına katılmak isteyen üyelerimiz en geç 20.08.2021 cuma gününe kadar odamızla veya benimle iletişime geçebilir. Kullanılmış olan giyim eşyaları kabul edilmeyecektir.” Dedi.

Doğal afetlere karşı milletçe kenetlenilmesi gerektiğini ifade eden Necati Özdağ, “bu yıl ülkemiz doğal afetler nedeniyle zor günlerden geçiyor. Önce kıyı bölgeleri başta olmak üzere orman yangınları nedeniyle büyük bölümde ormanımızı kaybettik. Daha sonra batı Karadeniz bölgemizde sel felaketi yaşamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizde Polatlı Terziler odası olarak üyelerimizin destekleriyle sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın giyim ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Gün birlik olma günü. Yaraları hep birlikte saracağız.” Diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.