DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AK PARTİ’DE ŞOK İSTİFANIN SEBEBİ BELLİ OLDU!

AK PARTİ’DE ŞOK İSTİFANIN SEBEBİ BELLİ OLDU!

ABONE OL
24 Ağustos 2021 19:40
AK PARTİ’DE ŞOK İSTİFANIN SEBEBİ BELLİ OLDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mahmud Said Aygün, dün akşam saatlerinde yönetimi ile birlikte istifa ettiğini duyurmuştu. Aygün, istifa sebebini gazetemize açıkladı.

Dün akşam saatlerinde Yönetim Kurulu ile birlikte partisinden istifa ettiğini duyuran AK Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mahmud Said Aygün, Polatlı siyaset camiasında ses getiren istifa kararının altında yatan nedenleri açıkladı. Aygün, yaptığı duyuruda “Yanlış kişilerle aynı yolda yürümektense inandığımız yolda kendi başımıza yürümeyi tercih ettik” ifadelerini kullanmıştı. Aygün ve arkadaşlarının istifa nedeninin AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir olduğu öğrenildi. Göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık bir yıldır Başkan Demir ile pek çok sorun yaşadıklarını belirten Aygün, partiye zarar vermemek adına istifa etmeyi tercih ettiklerini dile getirdi.

“ELBET BİR GÜN SİYASİ TOKADI YİYECEKLER”

Aygün, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Göreve başladığımız günden bugüne yaptığımız bütün çalışmalar il başkanlığımız onayı bizimde kendi maddi imkanlarımız ile yüreğimizce yaptığımız çalışmalardır. AK Parti’nin bugüne kadar bunca başarısının altında yatan tek sebep gerçek dava sahiplerinin verdiği mücadelesi ile beraber aziz milletimizindir. Görevde bulunduğumuz süre zarfı içinde çalışmalarımız Polatlı halkının takdirindedir. Makam mevkiler herkes içinde benim için, benden önceki başkanlarım ve benden sonra gelecek başkan kardeşimiz için de geçicidir. Bu anlayış içinde olmayanlar elbet bir gün siyasi tokadı yiyecekler. Bizim görevi bırakma sebebimiz atandığımız günden bu yana içeride olan sıkıntılarımızın bir türlü sonuca ulaştırılmamış olup faturası bize kesilmeye kalkılmıştır. Az evvel belirttiğim gibi makamlar herkes için geçicidir ve her zamanda öyle olacaktır. İl başkanlığımız da istifamızı sunduğumda söylediğim şu kelimeyi bütün Polatlı halkı bilmelidir; İşimizle alakalı bir sıkıntımız yoktur birçok ticaret işi ve özel sektörde çalıştığım doğrudur ama ilçe başkanlığı görevimi göz ardı edecek engelleyecek bir durum söz konusu asla olmamıştır.”

“İNANDIĞIMIZ BU DAVADA SONUNA KADAR MÜCADELE ETTİK”

“Partimize ilk adım attığımız günden bugüne şerefimizle inandığımız bu davada sonuna kadar mücadele ettik. Cumhurbaşkanımıza olan güvenimiz partimize olan sadakatimiz bizleri bugünlere kadar getirdi. O zamanlar benimle beraber 3 kardeşimiz, aday adayı girdiğimiz bu kutlu davada genel merkezimizin takdiri ve il başkanımızın oluru ile bu şerefli göreve atandık. Yıllardan bu yana bu partinin bir neferi olarak gönlümüzü ortaya koyduk sabah akşam demeden çalıştık. Davamızdan asla vazgeçmiş değiliz ve inancımız, liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işaret ettiği davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz”

“BİZDEN RAHATSIZLIK DUYUP BİZLERİ İSTEMEMESİ ÜZERİNE SORUNLAR DOĞMUŞTUR”

“Sadece ilçe başkanı ile uyum sağlayamadığımız ve kendilerinin bizden rahatsızlık duyup bizleri istememesi üzerine sorunlar doğmuştur. Bu istememe konusu göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sürmüş olup bizlerde il başkanlığımızla istişarelerde bulunup görevimizden istifa etmiş bulunmaktayız. Bu istifamızın tek sebebi başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize zarar vermemektir. Siyaset uzun soluklu bir yol biz sadece kendimize inandığımız liderimize ve partimize yakışanı yapıp istifamızı verdik. Yeni gelecek başkanımıza şimdiden Rabbim kolaylık versin. Rabbim bizleri inandığımız bu yoldan asla ayırmasın yanlış işler yaptırmasın. Sözlerimi Cumhurbaşkanımızın sözleri ile bitirmek istiyorum: Gençler sakın kula kul olmayın. Sakın makam mevki sahiplerinin önünde eğilmeyin, ister Cumhurbaşkanı olsun ister Başbakan olsun, ister sermaye babaları olsun, ister para babaları olsun. Bilesiniz ki rızkın sahibi olan Allah’tır”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.