DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİYE GİTMİYORUZ!

İYİYE GİTMİYORUZ!

ABONE OL
27 Ağustos 2021 13:09
İYİYE GİTMİYORUZ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’da Covid-19 vaka sayısı artışı, Hayat Eve Sığar (HES) mobil uygulamasına da yansıdı. HES (Hayat Eve Sığar) uygulamasında yer alan yoğunluk haritasında, Polatlı genelindeki kırmızı renkli alanların günden güne arttığı görülüyor.

Polatlı’daki koronavirüs vakalarındaki artış Sağlık Bakanlığı’nın HES mobil uygulamasına da yansıdı. Aşılama oranı artarken vaka sayısının da benzer hızda artması vatandaşlarda şaşkınlık ve endişe yarattı. Polatlı’da Koronavirüs vakaları yoğunluk haritası günden güne kırmızıya dönüyor. Sağlık Bakanlığı’nın HES (Hayat Eve Sığar) uygulaması ile anlık olarak takip edilebilen harita endişe verici tabloyu ortaya koyuyor.

Polatlı’nın risk haritası son bir ayda ‘yüksek risk’ anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. Türkiye genelinde görülen vaka sayısındaki büyük artış Polatlı’da da kendini gösterdi.

Hayat Eve Sığar (HES) mobil uygulamasına göre Polatlı’da vaka sayısındaki artışın en çok görüldüğü mahalleler ise Cumhuriyet, Basri, Şentepe, Fatih, Gazi, Şehitlik ve Mehmet Akif olarak haritaya yansıdı.

Polatlı’da genel olarak maske zorunluluğuna uyulmadığı gözlenirken, özellikle şehrin kalabalık alanlarında sosyal mesafe kuralına dikkat edilmemesi ise endişe yarattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.