DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
100. YILDA MEŞALELİ ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

100. YILDA MEŞALELİ ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

ABONE OL
3 Eylül 2021 10:57
100. YILDA MEŞALELİ ZAFER YÜRÜYÜŞÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümü kutlamalarını ecdadın emanetine yakışır birbirinden farklı etkinliklerle sürdüren Polatlı Belediyesi tarafından Meşaleli 100. Yıl Zafer Yürüyüşü gerçekleştirilecek.

5 Eylül Pazar Günü saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak olan Meşaleli 100. Yıl Zafer Yürüyüşü Sakarya Zafer Anıtı’nda son bulacak. Meşaleler, bayraklar ve marşlar eşliğinde 13 Eylül Sakarya Zaferi coşkusunun yaşanacağı yürüyüşün ardından Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; Sakarya Zafer Anıtı’nda vatandaşlara seslenecek. Yüzlerce Polatlılının katılımıyla çoşkuyla gerçekleştirilecek olan yürüyüş; 13 Eylül tarihine kadar sürecek olan kutlamalara renk katacak.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ 100 YIL COŞKUSUNA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin açıklamasında; “Kahraman ecdadımızın emanetine yakışır etkinliklerle kutladığımız Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümünde şüheda torunu kıymetli hemşehrilerimizle birlikte meşalelerimiz ve bayraklarımız eşliğinde zafere yürüyeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi Polatlı Sakarya Zaferimizin 100. Yıl coşkusuna ortak olmak için meşaleli zafer yürüyüşümüze davet ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.