DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
30 AĞUSTOS ZAFER TRENİ POLATLI’DA

30 AĞUSTOS ZAFER TRENİ POLATLI’DA

ABONE OL
3 Eylül 2021 10:38
30 AĞUSTOS ZAFER TRENİ POLATLI’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Savaşı Zaferi’nin 100. yıldönümünde birbirinden anlamlı pek çok etkinlik düzenleyen Polatlı Belediyesi, bu anlamda zaferin 100. yılına özel olarak tarihi, sosyal, toplumsal etkinliklerle herkesi kucaklayan bir program hazırladı. 30 Ağustos Zafer Bayramının 99.yılına özel Ankara’dan 19.22’de hareket eden trenin ilk durağı Polatlı oldu.

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıldönümü nedeniyle 1922 yılına ithafen Saat 19.22’de yolculuğa başlayan ve içerisinde AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve 81 ilin Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanları ile üyelerinin bulunduğu Zafer Treni’nin ilk durağı Polatlı oldu. Misafirler; Kaymakam Murat Bulacak, Belediye Başkan Vekili Metin Baysar, Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Salih Tekeli, AK Parti ilçe Başkanı Aysel Demir ile belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Polatlılı vatandaşın katıldığı törenle karşılandı. Cumhuriyet Meydanında Polatlı Belediyesi Halk Oyunları ekibinin seğmen gösterisinin ardından katılımcılar, Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi koordinesinde Polatlı Şehitliği ve Sakarya Meydan Muharebesi alanlarını gezdi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.