DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİDEN AŞURE İKRAMI

İYİ PARTİDEN AŞURE İKRAMI

ABONE OL
3 Eylül 2021 10:45
İYİ PARTİDEN AŞURE İKRAMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığı tarafından, Muharrem ayı nedeniyle Cumhuriyet Meydanında aşure ikramı gerçekleştirdi. Etkinliğe İlçe Başkanı Muharrem Durukan, yönetimi, belediye meclis üyeleri ve gençlik kolları katıldı. Aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

DURUKAN: AŞURE PAYLAŞMAKTIR

Muharrem ayını kutlayan İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, “İslam aleminin en önemli 4 büyük ayından biri olan Muharrem ayını yaşıyoruz. Muharrem ayının en büyük özelliklerinden bir tanesi de aşuredir. Bizler de her yıl olduğu gibi bu sene de arkadaşlarımız tarafından hazırlanan aşureleri vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Muharrem ayı gerçekten bize birliği, beraberliği, bir arada olmayı çok güçlü bir şekilde öğütleyen bir ay. Aşure, paylaşmak, paylaştıkça artmak, çoğalmak demektir. Aşure, bir arada yaşamanın, güçlü bir şekilde hür ve beraber yaşamanın, çeşitliliğin üzerine vurgu yapıyor. Biz Muharrem ayında yıllardan beri aşure yaparak paylaşımı birlik ve beraberliği, kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz. İnşallah kardeşliğimiz daimi olsun.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.