DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KARACA, KEÇİÖREN’DEKİ PAZARCI ESNAFININ SORUNLARINI ANLATTI

KARACA, KEÇİÖREN’DEKİ PAZARCI ESNAFININ SORUNLARINI ANLATTI

ABONE OL
3 Eylül 2021 10:30
KARACA, KEÇİÖREN’DEKİ PAZARCI ESNAFININ SORUNLARINI ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı ve Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’yi ziyaret etti.

Karaca, Keçiören’deki pazarcı esnafının belediye ile yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Karaca, Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Keçiören’deki Pazar esnafına sahip çıktıklarını ve konuyu İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’ye ilettiğini belirten Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı ve Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca, “Keçiören’de sıkıntıları olan pazarcı esnafımızın haksız yere eleştirilere maruz kaldığını ve burada olayların farklı yöne çekildiğini pazarcı esnafımızın haklarını savunarak burada yapılan haksızlığın gereksiz olduğunu pazarcı esnafımızın belediyeler ile yaşamış olduğu sıkıntıları dile getirerek, pazarcı esnafımızın hak ve hukuklarını koruyarak onlara sahip çıktık. Sayın Bakan Yardımcımıza bu konuları ilettik.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.