DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BU KÖYDE 2 AYDIR SULAR AKMIYOR

BU KÖYDE 2 AYDIR SULAR AKMIYOR

ABONE OL
6 Eylül 2021 12:56
BU KÖYDE 2 AYDIR SULAR AKMIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçemiz Tatlı Kuyu Mahallesinde, mahalle sakinlerinin belirttiğine göre 2 aydır çeşmelerden bir damla su akmamış. ASKİ’ye durumu bildirdiklerini fakat henüz bir çözüm getirilemediğini aktaran vatandaşlar, kişisel ihtiyaçları için bile su bulamıyor. Bunun yanında çiftçilik yapan vatandaşlar tarlasına su verememekten, hayvancılık yapan vatandaşlar da hayvanlarına su verememekten isyan ediyor. Köydeki susuzluk öyle bir hal almış ki vatandaşlar camiye namaz kılmaya bile gidemiyor. Mahalle sakinleri, yetkililere çağrıda bulunuyor, su istiyorlar.

Tatlıkuyu Muhtarlığından konuya ilişkin edinilen bilgide; Sakarya, Çanakçı ve Tatlı Kuyu Muhtarlıkları olarak ASKİ Genel Müdürlüğünde görüşmeler yapıldığı, suyun gelmesi için 1 ay sonra yapılacak ihalenin ardından çalışmalara anak başlanacağı bilgileri yer aldı. Bu süreçte ASKi tarafından belirli aralıklarla ilgili köylere tanker ile su taşıması da yapıldığı söylendi.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.