DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SAKARYA ZAFERİ 100. YIL SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR

SAKARYA ZAFERİ 100. YIL SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR

ABONE OL
8 Eylül 2021 19:15
SAKARYA ZAFERİ 100. YIL SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümü dolayısıyla 23 Ağustos tarihinden bu yana birbirinden anlamlı etkinliklere imza atan Polatlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Sakarya Zaferi 100. Yıl Sanat Festivali’ 10 Eylül Cuma Günü Saat 14.00’da Necip Fazıl Parkı’nda başlıyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen Sanat Festivali kapsamında; Türkiye’nin dört bir yanından Polatlı’ya gelecek olan 26 sanatçı 10 Eylül tarihinden itibaren Necip Fazıl Parkı’nda kurulacak özel alanda Sakarya Meydan Muharebesi konulu eserler ortaya koyacaklar.

KUTLAMALARA RENK KATACAK

Polatlı’nın tarihi alanlarını ziyaret edecek olan Sanat Festivali Ekibi 10 – 12 Eylül tarihleri arasında Necip Fazıl Parkı’nda kurulacak festival alanında iki gün süreyle resim yapacaklar. Büyük Zafere dair izlenimlerini açık havada tuvallerine işleyecek olan sanatçılar Sakarya Zaferi’ne dair birbirinden özel eserlere imza atacaklar. 26 Farklı sanatçı tarafından yapılacak nadide eserler 12 Eylül Pazar Günü Saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda açılacak olan 100. Yıl Sanat Festivali Resim Sergisi’nde sergilenecek. Sakarya Zaferi 100. Yıl Sanat Festivali Polatlı Belediyesi tarafından hazırlanan kutlamalara iki gün boyunca renk katacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.