DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MYS  HARÇLARI AB FONUNDAN KARŞILANACAK

MYS HARÇLARI AB FONUNDAN KARŞILANACAK

ABONE OL
10 Eylül 2021 09:44
MYS  HARÇLARI AB FONUNDAN KARŞILANACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emlak danışmanlığı ,motorlu kara taşıtları alım satım(galericilik), Servis Aracı Şoförü, Matkap Tezgâh İşçisi, Kobi Danışmanı ve  Proje Yöneticisi meslek alanlarında  sınav harç ücretleri Avrupa Birliği hibe fonundan karşılanacak.

3 kez sınava girme hakkı bulunan adayların önce sınav harçlarını yatırmaları gerekmekte olup  başarılı olmaları halinde ödemiş oldukları sınav ücretleri belirtmiş oldukları şahsi ibanlarına  iade edileceği açıklandı. Başarılı olan adaylar 2021 yılı için sadece belge ücreti olan 200 TL belge ücretini karşılayacaklar.

MYK Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme hizmetimiz kapsamında Emlak danışmanlığı ,motorlu kara taşıtları alım satım(galericilik), Servis Aracı Şoförü, Matkap Tezgâh İşçisi, Kobi Danışmanı ve  Proje Yöneticisi sınavlarında  AB Hibe desteği getirilmiştir. Adayın sınava girmesi ve başarılı olması sonrasında yatırmış olduğu sınav ücreti adaya iade edilecektir. Belge masrafı karşılığı olan 200₺ hibe kapsamında değildir. Sözleşme tarihinden önce TOBB MEYBEM‘e sınav başvurusu yapmış ve sınav süreci devam eden adaylar hibeden yararlanamamaktadır. Mesleki yeterlilik belgesi sınavları için başvuruların Polatlı Ticaret Odasına yapılması gerekmektedir.  Sınavlara katılmak isteyenler 03126231084-113’ten detaylı bilgi alabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.