DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
OVACIK: ‘’KURTULUŞUN VE KURULUŞUN, HALKIN PARTİSİ CHP’MİZİN  98.’NCİ YAŞI KUTLU OLSUN‘’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • OVACIK: ‘’KURTULUŞUN VE KURULUŞUN, HALKIN PARTİSİ CHP’MİZİN 98.’NCİ YAŞI KUTLU OLSUN‘’

OVACIK: ‘’KURTULUŞUN VE KURULUŞUN, HALKIN PARTİSİ CHP’MİZİN 98.’NCİ YAŞI KUTLU OLSUN‘’

ABONE OL
10 Eylül 2021 09:39
OVACIK: ‘’KURTULUŞUN VE KURULUŞUN, HALKIN PARTİSİ CHP’MİZİN  98.’NCİ YAŞI KUTLU OLSUN‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98.’nci Kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Ovacık, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi, ulusumuzun kurtuluşunu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu gerçekleştiren, dünyanın en köklü ve Türkiye’nin eskimeyen ve eksilmeyen siyasi örgütlenmesidir. CHP, kurulduğu günden bugüne, Atatürk ilke ve devrimlerinin, özgürlüklerinin, demokrasinin, emeğin ve insan haklarının yılmaz bekçisi olmuştur.’’ dedi.

Ovacık, ‘’ İlk Kurultayı Sivas Kongresi olan asırlık çınarımızın kökünde Kuvayı Milliye, aziz halkımız ve tüm erdemleriyle Cumhuriyet vardır ‘’ 

Cumhuriyet Halk Partisi ABB Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, partisinin 98’.nci Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında mensubu, üyesi ve temsilcisi olmaktan her zaman büyük onur duyduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98.’nci Kuruluş yıldönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirterek, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi, ulusumuzun kurtuluşunu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu gerçekleştiren, dünyanın en köklü ve Türkiye’nin eskimeyen ve eksilmeyen siyasi örgütlenmesidir. CHP, kurulduğu günden bugüne, Atatürk ilke ve devrimlerinin, özgürlüklerinin, demokrasinin, emeğin ve insan haklarının yılmaz bekçisi olmuştur.’’ İfadelerinde bulundu. Ovacık, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi dünyanın en eski ve en köklü ve bütün mazlum milletlerin örnek aldığı bir partidir. Bir demokrasi partisidir, bir insan hakları partisidir, bir sosyal devlet partisidir. Bağımsızlığı ilke edinen bir partidir. Milli Kurtuluşçu zihniyete sahip olan bir partidir. Kuruluşundan önce ilk kurultayını Sivas Kongresi ile gerçekleştiren asırlık çınarımız Cumhuriyet Halk Partimizin kökleri Kuvayı Milliye’dir, kökleri Milli Mücadele’dir, gövdesi hak, hukuk ve adalet savunucusu halkımız ve tüm erdemleriyle Cumhuriyet’tir.‘’ dedi.

Ovacık, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi, yüksek ideal ve değerlere sahip büyük bir ailedir ‘’

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni yüksek ideal ve değerlere sahip büyük bir aile olarak tanımladığını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi ABB Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşundan itibaren Türkiye’nin imarında, iktisadi yapılanmasında, çok partili rejime geçişte, demokrasinin, temel hak ve özgürlüklerin gelişmesinde, sosyal devletin oluşmasında emekleri ve emek verenleriyle beraber bugünlere kadar gelmiştir. CHP, kurulduğu günden bugüne, Atatürk ilke ve devrimlerinin, özgürlüklerinin, demokrasinin, emeğin ve insan haklarının yılmaz bekçisi olmuştur. Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi, kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu ilkelerden asla taviz vermeyeceğiz. CHP, bu ülkede savaşı bitirip, huzuru getiren partidir. CHP, Cumhuriyeti kuran, ona en çok sahip çıkan partidir. CHP, halkıyla yürüyen, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan partidir. CHP Türkiye’dir. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Ovacık, ‘’ Cumhuriyetin Teminatı, Cumhuriyet Halk Partimizin 98.’nci Kurluş Yıldönümü Kutlu Olsun ‘’

Ovacık, ‘’ CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve demokrasiyi kuran parti olarak, Türkiye’nin aydınlık geleceğini hedefleyen ezilenlerin ve halkın partisi olarak halkımızı kucaklamaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Halk Partimizin  98.’nci kuruluş yıldönümünü örgütümüz ve tüm halkımız adına kutluyor, Ulu Önderimiz, Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, merhum İsmet İnönü’yü, merhum Bülent Ecevit’i, partimize emek, yürek ve değer katan ebediyete intikal etmiş büyüklerimizi şükranla anıyor, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsında, partimizin her kademesinde görev yapan yol arkadaşlarımız kıymetli üyelerimizden, parti kurullarımıza kadar tüm örgütümüze sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum. ‘’ dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.