DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI-SİNCAN OTOBÜS HATTINA ŞOFÖRLER ODASINDAN ENGEL

POLATLI-SİNCAN OTOBÜS HATTINA ŞOFÖRLER ODASINDAN ENGEL

ABONE OL
10 Eylül 2021 09:49
POLATLI-SİNCAN OTOBÜS HATTINA ŞOFÖRLER ODASINDAN ENGEL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Polatlı Halk Otobüsler Kooperatifince bir yıldır çalışmaları sürdürülen ve son aşamaya gelinen Polatlı-Sincan otobüs hattı projesi, Polatlı Şoförler Odası Başkanı İsmail Tarhan’ın çeşitli gerekçelerle olumsuz yönde verdiği dilekçe ile geri çekildi.”

Polatlı Halk Otobüsler Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar, geçtiğimiz gün önemli açıklamalarda bulundu. Polatlı halkının aktarmasız Sincan’a ulaşım yapabilmesine olanak sağlayacak Polatlı-Sincan hattı için bir yıldır uğraştıklarını belirten Başkan Çınar, Polatlı Şoförler Odası Başkanı İsmail Tarhan’ın şoför esnafının yanında olmak yerine karşısında durduğunu, bir yıllık uğraşın son aşamada Tarhan’ın dilekçesi ile engellendiğini söyledi. Yapılan bu davranışı oldukça sert bir dille eleştiren Başkan Çınar “Biz böyle bir oda başkanını ve yönetimini kabul etmiyoruz” dedi.

“ÖNCE DİLEKÇE VERMEDİM DEDİ, DİLEKÇE ORTAYA ÇIKINCA KABUL ETTİ”

Başkan Çınar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir yıldır uğraştığımız Polatlı Sincan hattı sefer için EGO’nun olurunu aldıktan sonra karar bu hafta cuma günü UKOME’ye sevk edildi. Şöyle bir durumla karşılaştık Polatlı Şoförler Odası Başkanı İsmail Tarhan bu karara karşı çıkarak Polatlı –Sincan hattının Temelli esnafının mağdur olacağı gerekçesiyle olumsuz yönde dilekçe vermesi. Bundan dolayı Sincan hattımız geri çekildi. Ben aleyhimize verilen dilekçeyi sormak için Polatlı Şoförler Odası Başkanı İsmail Tarhan’ı ardağımda başta bu konu hakkında dilekçe vermediğini söyledi. Sonrasında dilekçe verdiği ve bunu da Temelli esnafı için yaptığını beyan etti. Polatlı esnafına sahip çıkması gerekirken   tam tersini yaptı. Polatlı Özel Halk Otobüsleri 70 esnafı da onun da esnafı.”

“ESNAFIN DOSTU MU? DÜŞMANI MI?”

“Böyle bir yazı yazacaksa keşke önceden bize söyleseydi gerekli çalışmaları yapar gerekirse hatlarda oynama yapardık. Bizde ulaşım esnafıyız.  Cemiyet Başkanı kendine yakışanı yapmalıydı. Biz böyle bir oda başkanını ve yönetimini kabul etmiyoruz. Bizim amacımız halka hizmet etmek. Sincan hattına çok yoğun talep vardı. 11 Polatlı muhtarımızdan ve siyasi parti temsilcilerinden onay yazıları aldık.”

“HERKES BU KADAR DESTEK OLURKEN İSMAİL TARHAN BUNU ENGELLEDİ”

“Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la görüştü. Herkes bu kadar destek olurken İsmail Tarhan bunu engelledi.  Bizde halkımız aktarmalı gitmesin, maddi açıdan tek seferde gidebilsin vakitten tasarruf etsinler diye 5 adet otobüsü Sincan hattı için tesis ettik. İnsanlara aktarmasız hizmet etmek amacımızdı. Tarhan’ a yakışan bize destek olmaktı. Cemiyet Başkanı taraflı davranamaz egosu, rantı için Polatlı’nın zararına bir dilekçe veremez. Bu insanların günahını girmeye kimsenin hakkı yoktur. Bunun bahanesi ya da sebebi yoktur. Polatlı’nın ulaşımının başında olan birinin bizlere bu hizmete sahip çıkması yol göstermesi gerekirdi. Fakat aksini yaptı yolumuzu kesti. İnsanları aktarmaya mahkûm etti.” 

“EN YAKINIMIZDAN DARBEYİ YEMEK BİZİ ÇOK ÜZDÜ”

“Tarhan gerekçe olarak Sincan Oda Başkanın karşı çıktığını söyledi. Sende Polatlı Oda başkanısın. Bizi savunacağın yerde köstek oluyorsun.  En yakınımızdan darbeyi yemek bizi çok üzdü. Burada aksayan, mağduriyet bir hizmet var. Polatlı halkını çıksın açıklasın o zaman aktarmasız Sincan’a nasıl gidileceğini. Bundan sonraki süreçte de pes etmeyeceğiz. Polatlı –Sincan hattı çalışmalar yapacağız ve karşımıza kim çıkarsa çıksın gerekli mücadeleyi vereceğiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.