DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN POLATLI TARIM ÜNİVERSİTESİNE DESTEK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN POLATLI TARIM ÜNİVERSİTESİNE DESTEK

ABONE OL
13 Eylül 2021 16:18
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN POLATLI TARIM ÜNİVERSİTESİNE DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirdiği Şişecam Polatlı Fabrikası açılış töreninde Polatlı Tarım Üniversitesinin kurulması için destek sözü verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Sakarya Zaferi 100.yıl kutlama programının ardından Polatlı Şişecam Fabrikası açılış törenini gerçekleştirdi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada Polatlı Tarım Üniversitesinin kurulmasını desteklediğini belirterek Şişecam Yöneticilerinden de Polatlı Tarım Üniversitesinin kurulması için destek sözü aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Ülkemizin en büyük buğday borsalarından birine sahip olan ilçemizde mevcut yükseköğrenim altyapısı üzerinde bir Polatlı Tarım Üniversitesi kurulmasıyla ilgili girişimi de desteklediğimi belirtmek istiyorum. Ülkemizin önümüzdeki dönemde genel yüksek öğretim kurumlarından ziyade ihtisas üniversitelerine ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Polatlı Tarım Üniversitesinin de bunun ilk adımlarından biri olmasını temenni ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.