DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ŞAHİN: “KANUN TEKLİFİMİZİ EN KISA ZAMANDA TBMM’YE SUNACAĞIZ”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • ŞAHİN: “KANUN TEKLİFİMİZİ EN KISA ZAMANDA TBMM’YE SUNACAĞIZ”

ŞAHİN: “KANUN TEKLİFİMİZİ EN KISA ZAMANDA TBMM’YE SUNACAĞIZ”

ABONE OL
17 Eylül 2021 10:47
ŞAHİN: “KANUN TEKLİFİMİZİ EN KISA ZAMANDA TBMM’YE SUNACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği Polatlı Tarım Üniversitesi’nin kurulması için kanun teklifini en kısa sürede Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunacaklarını açıkladı.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ’NDE KURULACAK İLK DEVLET ÜNİVERSİTESİ OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği Polatlı Tarım Üniversitesi açıklamasından sonra AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, üniversitenin kurulması için kanun teklifini en kısa sürede TBMM’ye sunacaklarını belirtti. Şahin: “Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği Polatlı Tarım Üniversitesi’nin kurulması için kanun teklifimizi en kısa zamanda TBMM’ye sunacağız. Polatlı Tarım Üniversitesi aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde kurulacak ilk devlet üniversitesi olacak. Polatlı’nın üniversite projesini sahiplenmesi, tarımda gelecek vizyonuna sahip olması, projenin kısa zamanda hayata geçmesinde önemli bir etken olacaktır. Üniversitemizin kısa zamanda Türk tarımında değişimin, üretimde verimliliğin öncüsü olacağına, dünya tarımı için yenilikçi projeleri hayata geçireceğine inanıyorum. Geleceğin Türkiye’si için geleceğin tarımını Polatlı’mızda, Ankara’mızda yapacağız. Tarım üniversitemiz, tarımda eğitime getireceği yenilikçi bakış açısıyla, hem akademisyenlerimizin hem üniversite öğrencilerimizin öncelikli tercihleri arasında yer alacaktır. Üniversitemizin kuruluş müjdesini veren ve bu vizyoner projeyi destekleyen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Polatlı Tarım Üniversitemize verdiği destek için Polatlılı ve Ankaralı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.