DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
19 Eylül 2021 16:01
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vefanın, sadakatin, bağlılığın, vatan ve millet sevgisinin muhterem temsilcileri olan kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Şehitlik ve gazilik; toprağı vatan, insanı ulus yapan yüksek manevi değerlerdir. Üzerinde yaşadığı topraklar uğruna şehit olan ve gazilik rütbesine ulaşan her vatan evladı, milletimizin bağımsızlık tutkusunun sembolüdür.

Her sene 19 Eylül’de ‘Gaziler Günü’ olarak andığımız bu önemli tarihin Türk milletinin manevi varlığında çok ayrıcalıklı bir yeri bulunmaktadır. Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından, 19 Eylül 1921 tarihinde TBMM tarafından Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e, ‘Mareşal’ rütbesi ve ‘Gazi’ unvanı verilmesinin anısına 19 Eylül ‘Gaziler Günü’ olarak kutlanmaya başlamıştır. Gazilerimizin hatıraları, manevi emanetleri, vatan uğruna gösterdikleri mücadele azimleri her daim hürmetle ve hayranlıkla yâd edilmelidir.

Tarihin gördüğü en büyük destanların kahramanı olan aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin birçok cephede verdiği şanlı mücadele, milletimiz için en büyük övünç kaynağı, yolumuza ışık tutan en önemli kılavuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyorum. Tüm Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Mürsel Yıldızkaya

Polatlı Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.