DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLYAD’DAN BURS DESTEĞİ

POLYAD’DAN BURS DESTEĞİ

ABONE OL
19 Eylül 2021 15:54
POLYAD’DAN BURS DESTEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği (POL-YAD) Başkanı Erdoğan Bircan, üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesiyle birlikte maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencilere burs verdiklerini duyurdu. Bircan, burs vermek isteyen aileler ile öğrenciler arasında aracı görevi gördüklerini belirtti.

Burs alacak üniversite öğrencileri ile aileleri buluşturduklarını ifade eden Polatlı Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği (POL-YAD) Başkanı Erdoğan Bircan, “Maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencileri için burs imkanı sağlıyoruz. Burs alacak öğrenciler ile burs imkanını sağlayan ailelere buluşma olanağı sunuyoruz. Eğer ki verdiğini yardımın kimin verdiğinin bilinmesini istemeyen ailelerimiz varsa biz aracı olarak öğrencilerin burs almasını sağlıyoruz. Derneğimizin imkanı yettikçe bizde kendimiz ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine burs vermeye çalışıyoruz.” dedi.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.