DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

POLATLI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

ABONE OL
20 Eylül 2021 15:38
POLATLI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde verilecek olan Kültür ve Sanat Kursları için başvuruları kabul etmeye başladı. 1 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek olan başvurular kapsamında açılacak olan Kültür Sanat Kursları ile kayıt olan tüm vatandaşlara birbirinden farklı branşlarda ücretsiz eğitim verilecek.

SON TARİH 1 EKİM 2021

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sanat Kurslarına kayıt olmak için başvuruda bulunan vatandaşlar yıl boyunca Gitar, Resim, Tiyatro, Yağlı Boya, Satranç, Drama, Piyano ve Halk Oyunları branşlarında uzman öğretici kadrosu eşliğinde kurs alacaklar. Koronavirüs ile Mücadele süreci dolayısıyla yaklaşık bir yıldır kapalı durumda bulunan Kültür Sanat Kurslarını tekrar vatandaşların hizmetine sunan Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü; yüzlerce Polatlılı vatandaşa farklı branşlarda yıl boyunca kurs vermeyi planlıyor. Kültür Sanat Kurslarına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar 622 99 20 nolu telefon numarası üzerinden konuya ilişkin bilgi alabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.