DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN MEYDANDA ÜYE KAYIT ÇALIŞMASI

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN MEYDANDA ÜYE KAYIT ÇALIŞMASI

ABONE OL
21 Eylül 2021 17:02
YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN MEYDANDA ÜYE KAYIT ÇALIŞMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında üye kaydı ve parti hakkında bilgilendirmek için stant açıldı. Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, tüm Polatlı halkını partiye üye olmaya davet etti. Saadet Partisi Polatlı İlçe Başkanı Mehmet Kara, Başkan Öztürk ve parti üyelerini ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

ÖZTÜRK: ÇALIŞMALARIMIZ 24 SAAT DEVAM EDİYOR

Çalışmaların durmadan devam ettiğini belirten Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, “Milli görüş ile çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde milletimizin geleceği için 24 saat çalışıyoruz. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz ülkemizin refaha ermesi için, Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın önderliğinde iktidara yürümek için terimizin son damlasına kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üye çalışmalarımız çok iyi bir şekilde devam ediyor. Tüm Polatlılı hemşehrilerimizi Polatlımızın geleceği, ülkemizin geleceği ve refahı için partimize davet ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.