DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI ÜLKÜ OCAKLARINDAN İTFAİYECİLER HAFTASI ZİYARETİ

POLATLI ÜLKÜ OCAKLARINDAN İTFAİYECİLER HAFTASI ZİYARETİ

ABONE OL
29 Eylül 2021 17:35
POLATLI ÜLKÜ OCAKLARINDAN İTFAİYECİLER HAFTASI ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası Münasebetiyle Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı Av. İbrahim Güran ve Yönetimi Polatlı İtfaiyesini Ziyaret Etti. Yapılan ziyaret esnasında ufak bir yangın tatbikatı da yapıldı.

Konuya İlişkin Olarak Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı Av İbrahim Güran Yayınladığı Mesajda; “24 saat halkın emrinde olan itfaiye çalışanlarımız büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. İnsanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup, onlara siper olmaktadır. Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumluluklar getirmektedir. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.