DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Başkan Öztürk’ten İtfaiyeciler haftasında anlamlı ziyaret

Başkan Öztürk’ten İtfaiyeciler haftasında anlamlı ziyaret

ABONE OL
1 Ekim 2021 11:27
Başkan Öztürk’ten İtfaiyeciler haftasında anlamlı ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İtfaiyeciler haftası dolayısı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesini ziyaret etti.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası’ dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesini ziyaret ederek, İtfaiye personelleri ile bir araya geldi.

Başkan Öztürk, İtfaiye teşkilatının haftasını kutladı, sadece Ankara değil ülke genelinde de yaşanan yangın ve sel afetlerinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından ötürü itfaiye personelini tebrik etti. Öztürk; “Can kurtarmak için, canları pahasına tehlikelere meydan okuyan yiğit İtfaiye erlerimizin haftasını, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesini ziyaret ederek, onlarla hasbihal ederek kutladık. Kıymetli itfaiyecilerimiz; vazifeniz çok kutsal, görevinizde Allah’a emanet olun…”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.